Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

doe

#2951 Re:

21.04.2011 21:32

#1: Lauri - -  

 no ole allekirjoittamatta sitten! jaksoitpa tanne jotain tekopyhaa skeidaa rustata tosin... face the facts! antaa kaikkien kukkien kukkia vaan, ei mekaan sun selibaattisynagogias haluta polttaa niin miksi sinulla muka oikeus sanoa miten muiden kuuluisi (ainut) elamansa elaa?

jokaisella oikeus paattaa mita heidan silmiensa edessa tapahtuu, mutta miksi joillain oikeus paattaa mita heidan selkansa takana tehdaan, kun eipa tuosta tuskin naapureillekaan sarvia silmista kasva kun jointti syttyy heidan tietamattaan?!?

jollen vaarin muista kuulleeni niin herskaheikit kehuneet tuotettaan "orgasmin tuntuiseksi" vaikkakin pidemmaksi niin pitaisiko meidan taten kieltaa myos seksi, sen kotikasvatus ja hallussapitokin niinkuin myymiselle on jo tehty? btw onko kukaan nahnyt demolition man-elokuvaa jostain '90 luvulta starring stallone? ;)

kirjoittaa ken kirjoittaa, mielestani kullakin itse oikeus paattaa mita ainualla elamallaan tekee. niin kauan kun ketaan et sen aikana satuta, kannat kortesi kekoon ja autat lahimmaistasi niin silloin voit lahtea taalta hymyssa suin ja turvallisin mielin. kenella sillon oikeus sanoa mita toinen elamallaan tekee? jos vaan kaikki yritettais tulla toimeen talla pallolla sen ajan mita siella vietetaan ja yritetaan tehda toistemme elamista mahdollisimman onnellisia kun ei siita toisesta tilaisuudesta ole varmuutta :)

juurikin taman viestin kirjoittamiseen johtaneen kommentin ja hanenkaltaisten henkiloiden vuoksi tama utopia ei voi ikina toimia kun ihmisilla outo vietti paasta "vaan sanomaan jostain"...

Vastaukset

suski

#3151 Re: Re:

2011-08-12 01:10:31

#2951: doe - Re:

kannabis lailliseksi