Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.matr.

#19490 Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

26.08.2013 01:24

#19487: -  

 Ensinnäkin ...ei  kukaan mitään "ala homoilemaan" vaan kyse on seksuaalisesta suuntauksesta. Parempi sanoa se sinulle lyhyesti: seksuaalista vetovoimaa ja/tai kiinnostusta omaa sukupuolta olevia henkilöitä kohtaan joko on ja kokee ,tai sitten ei.         Toiseksi: pääsääntöisesti homoseksuaaleja ihmisiä on  ollut aina ja kaikkialla maailmassa-ja aina tulee myös olemaan. Silti maapallon väkiluku on aina vain kasvanut ja entisestään lisääntynyt.Siihen määrään ja pisteeseen,että  SE uhkaa jo yksinään ohittaa melkein kaikki muut ongelmat pallollamme.Tutkijat puhuvat ´väestöräjähdyksestä´ ja ´väestöpommista´. Ne muut uhat liittyvät sitten ydinaseisiin,  ilmastonmuutokseen, elinympäristön saastumiseen ja nälänhätiin.NE todella voivat tappaa vaikka 80% maapallon asukkaista yhtenä päivänä ja vapautunut säteily tehdä kaikista muista lajeista (kuin ehkä torakoista) lisääntymiskyvyttömiä ja aiheuttaa kaikille syöpiä ym.säteilysairauksia ja tietenkin saastuttaa KAIKEN mahdollisen ravinnon.          Kolmanneksi:Mitään lisääntymisen velvoitetta(pakosta siihen nyt  puhumattakaan) ei voida asettaa kenellekään ja (jos nyt jaksoit lukea tuon edellisen kohdan) niin ymmärrät kyllä aivan hyvin, ettei sellaista tarvitakaan ja...     Lopuksi: Ajatuksesi  ihmisten tasa-arvosta lisääntymiskyvyn tai halun, tai yleensä lasten saamishalujen perusteella eli sen mukaan yhteiskunnassa määräytyvästi, on heti ristiriidassa- jo itsensä  kanssa.... Mikähän aivan ilmeinen  heikkous esittämässäsi   ajatuksessa  siis on? Tämä jääköön nyt sinun itsesi mietittäväksi ...(toivottavasti se  kuitenkin selviää sinulle !)                     

Vastaukset

sivusta seurannut

#19498 Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

2013-08-26 09:09:44

#19490: res.matr. - Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

Ottaisit huomioon kokonaisuuden asiaan, etkä noin yleisesti asiaa kommentoisi. Todelliset asiat ratkaisee. Sivistyneissä maissa ja euroopassa syntyvyys on vähäistä.

Nyt keskustelun pitäisi koskea Suomen lainsäädäntöä ja avioliitoa naisen ja miehen välisestä liittosta. Suomessä lapsia syntyy aivan liian vähän, myös kouluja lakkautetaan. Lapset eivät ole ongelma tässä maassa. Homoja tämä asia ei pitäisi koskea ollenkaan, eikä heitä tähän pitäisi sotkea. Heillä ei ole minkäänlaista mahdollisuutta lisääntyä, se on 100% varmaa, ettei lapsia tule, vaikka kuinka yrittäis. Naisella ja miehellä taas on mahdollisuus lisääntyä. Lapsettomuus on silloin aivan eri asia, kuin homous, joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta aviollisissa asioissa tuntien toisen sukupuolisen eroavuuden. Tässä ei ole mitään ristiriitaisuutta, kun se on 100% varmaa totuutta. Nuoria ja lapsia yhteiskunta tarvitsee tasapainon säilyttämiseen. Väistö on ikääntynyttä meillä. Maissa, joissa ihmiset ovat räjähdysmäisesti lisääntyneet, heille siellä kyllä tulee monenlaisia ongelmia.

sivusta seurannut

#19505 Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

2013-08-26 16:40:26

#19490: res.matr. - Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia ! 

"Ensinnäkin ...ei  kukaan mitään "ala homoilemaan" vaan kyse on seksuaalisesta suuntauksesta. Parempi sanoa se sinulle lyhyesti: seksuaalista vetovoimaa ja/tai kiinnostusta omaa sukupuolta olevia henkilöitä kohtaan"...

Tämä juuri on lyhyesti sanottuna täysin luonnotonta.

Täysin luonnollista sen sijaan on se, että ihminen kokee seksuaalista vetovoimaa ja/tai kiinnostusta vastakkaista sukupuolta kohtaan! Tämän täyttymyksenä (päämäärä ja tarkoitus) on pysyvän suhteen solmiminen, avioliitto (Yhden naisen ja yhden miehen välinen julkinen liitto), jonka puitteissa perustetaan perhe ja hankitaan lapsia.