Pelastetaan Helsingin kaupungin Lähityöhanke.

Kommentoitu viesti

Elämää monikulttuurisessa sosialismissa,vihreät kyytipoikana.

#1 Pelastakaa lähityöhanke.

28.09.2013 06:41

Useammankin vuoden ajan on saattanut seurata Helsinginkin kehitystä, kuinka katukuvaan ovat ilmestyneet yhä enenevässä määrin maahanmuuttaja taustaiset, maahamuuttaja pakolaiset ja monet muut ulkomaalaiset, suomalaisten lisäksi.
Homot tuovat omat värinsä ja huumeveikot ja juopot täyttävät kadut.Valta on moninaisen kulttuurin puolella. Näistä kaikista aineksista tulee aikanaan merkittävä soppa Suomen tulevaa historiaa, jota itsekin täytyy sitten kuulema maistaa.
Vihreät,homot ja sosialismi lyövät kättä keskenään.
Rikkaat, Koivisto aikoinaan avasi rahahanat ostamalla itsellensä yli neljämiljoonaa maksavan asunnon Villisika asuntoyhtiöstä.Viimeisin Halonen piti puolensa rohmuamisessa tietenkin myös.
Näin on kolmikymmentävuotisen vasemmistolaisen valtakauden aikana kehittynyt rappeutunut yhteiskunta järjestelmä valtavine eriarvoituksineen,myöskin valtakunnan pääkaupungista.
Köyhät rikkaiden kaupungissa ovat joutuneet ylitsepääsemättömiin taloudellisiin ja henkisiin vaikeuksiin.On paljon leipäjonoja kaduilla ja kerjäläisiä,rosvoja.
Tuloerot suuret köyhien ja rikkaiden kesken.Suoraan sanoen kolmasosa Helsingin väestä tulisi siirtää Kiinaan tai Intiaan halvempiin maihin.
Niinkauan kun rahaa automaatista tulee ja kaupasta saa ruokaa ja asunnosta ei saa häätöä.
Aikanaan kun alkaa räjähdellä islaministien ja vääräuskoisten joukossa, niin kyllä varmaan mahanalukset ovat täynnä jaljoja, niinkun sanotaa,silloin, kun kiirettäpitää.Niin paljon maailmalla paukkuu, karkuun kaikki arimmat lähteevät,tai suurimmat roistot, ulukomaillekin.

Vastaukset

martsu

#2 Re: Pelastakaa lähityöhanke.

2013-10-01 12:16:32