SUOMI IRTI EU:STA!

Kommentoitu viesti

Ulos unionista / Petri Rautiainen

#188 Re: Re: Re: En todellakaan allekirjoita

01.10.2013 11:35

#183: EU:n puolesta - Re: Re: En todellakaan allekirjoita

Mitä tavaroiden vapaata liikkumista se on enää, kun esim. kaljaralli Viroon aiotaan pistää tulliselvitysten alaiseksi ja mahdollisesti maksat siitä vielä tullin? Toiseksi, EU haluaa puuttua asiaan, miten , missä yhteydessä ja koska sinä ne kaljat käytät. Tämäkö muka vapaata liikkuvuutta? Lisäksi puututaan sinun vapaa-ajan toimintaan.

Työlupien saanti ei ole EU:n myötä helppoa, kun yritykset yksityistetään EU-lainsäädäntöä rajoittavin säädöksin ja direktiivein, mikä heikentää työn kannattavuutta ja työnantajalla on paineet sanoa irti työntekijöitä taloutensa parantamiseksi. Sekään ei aina auta tai parannus on vain väliaikainen, kun joudutaan tekemään lisää irtisanomisia. Lopulta on koko yrityksen kannattavuus vaakalaudalla ja se ajetaan joko konkurssiin tai myydään ulkomaiseen omistukseen.

Euro on politikkojen keinotteluvaluutta ja on jokaisella maalla eriarvoinen, mitä kuvaa valuuttakurssin taso eri EU-maissa
1A+-3A+ välillä. Oikeesti Suomella ei kuuluisi olla 3A+ tasoista valuuttaa, koska sillä on paljon velkaa ja se on nettomaksaja, muiden maiden lypsylehmä.

Jos nyt menee itselläsi lujaa, tilanne voi olla toinen 10- tai 20 vuoden päästä. Muutokset tapahtuvat hitaasti. Suomi ollaan ajamassa maksukyvyttömäksi ja sentakia olisi mitä pikimmin pyrittävä eroamaan EU:sta.

Vastaukset


Vieras

#190 Re: Re: Re: Re: En todellakaan allekirjoita

2013-10-01 12:15:49

#188: Ulos unionista / Petri Rautiainen - Re: Re: Re: En todellakaan allekirjoita

Eli viinaa, suomalaisen pyhä lehmä, tämän adressin katkeruuden takana olikin. No, hyvä että selvis.