Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Samoilla ehdoillako

#1814 Re: Re:

19.10.2013 18:56

#17: Petri Mäkinen - Re:

Ero työttömän suomalaisen ja työttömän mamun välillä on se, vaikka työttömyyskorvaus Kelasta onkin sama, että mamun koko elämä on ilmaista kunnan maksamaa asunnosta alkaen ja siihen päälle mamu saa työttömyyskorvauksen ja sitten sosiaalitoimiston verottoman ns taskurahan, mikä on suurenmpi, kuin hoitoalan naisten nettopalkka.

Näistä mamujen suurista eduista on niin paljon näyttöä eri puolita maata, että täällä on aivan turha väittää jonkun punavihreän mamu-uskovaisen "tutkijan" julkaisuihin vedoten, että mamu muka saa saman kuin suomalainen. Minä esimerkiksi en ole saanut hätätilanteissa koskaan muuta kuin vihaa sosiaalitoimistoista. Lisäksi ovat ottaneet lapseni laittomasti huostaan ja jättäneet heidät heitteille. Näin, koska olen ns hankala ihminen, kun olen yrittänyt pitää oikeuksistani kiinni. Veroja olenmaksanut miljoonia, mutten ole saanut itselleni yhteiskunnalta kuin kiusaamista ja vihaa . Siksi elänkin nyt ulkomailla, missä on mm tosihyvä ilmainen terveydenhoito. Suomessa eläkeikäiset miehet tapetaan tai ainakin yritetään tappaa julkisessa "terveydenhoidossa" Ensimmäiseksi lykätään jokaisen miehen naamaan yliannos varfariinia (Marevan) eli rotanmyrkkyä muka infarktia estämään, mutta todellinen tarkoitus on tappaa sisäiseen verenvuotoon.

Muistakaa, jos teillä on joskus työpaikka ja hyvä asema, niin teidän pitää säästää  joka kuukausi  niin,että teillä on 2 vuoden palkka säästössä pahan päivän varalle, jos vaikka satutte sairastumaan, sillä ette saa sossusta suomalaisena mitään. Ensimmäinen vaatimus on vähimntään 1/2 vuoden tiliotteet, useimmiten vuoden tiliotteet, ja jos olette tienannut joskus yli perusturvan määrän/kk, niin sitä ei saa käyttää, vaan se ylimenevä osa  pitää säästää , ettei sosialitoimiston tarvitse antaa teille mitään. Tämä on aina peruste, ettei suomalaiselle kunnon kansalaiselle tarvitse antaa mitään, kosk on voinut joskus hyvin. "Onhan teillä varaa elämiseen, koska olette ollut töissä ennen työttömyyttä tai sairastumista". Onko mamuilla samat vaatimukset - ei ole!

Vastaukset


Vieras

#1815 Re: Re: Re:

2013-10-19 19:32:56

#1814: Samoilla ehdoillako - Re: Re:

Aika tehoton tämä koko maan kattava mafia, joka on sinua yrittänyt kerta toisensa jälkeen tappaa, mutta täällä sinä vaan kirjoittelet.

 

Ettei vaan olisi... ei kai nyt sentään... voisko sittenkään olla... mahdoton ajatuskin... mutta taidat silti olla seinähullu hörhö.


Vieras

#1816 Re: Re: Re:

2013-10-19 20:14:31

#1814: Samoilla ehdoillako - Re: Re:

Olisipa joskus kiva nähdä niitä "näyttöjä" eikä vaan kuulla villejä tarinoita niistä.

KÄYRÄTORVI

#1818 Re: Re: Re:

2013-10-19 20:52:52

#1814: Samoilla ehdoillako - Re: Re: . Minä esimerkiksi en ole saanut hätätilanteissa koskaan muuta kuin vihaa sosiaalitoimistoista. Lisäksi ovat ottaneet lapseni laittomasti huostaan ja jättäneet heidät heitteille. Näin, koska olen ns hankala ihminen, kun olen yrittänyt pitää oikeuksistani kiinni. Veroja olenmaksanut miljoonia, mutten ole saanut itselleni yhteiskunnalta kuin kiusaamista ja vihaa . Siksi elänkin nyt ulkomailla, missä on mm tosihyvä ilmainen terveydenhoito. Suomessa eläkeikäiset miehet tapetaan tai ainakin yritetään tappaa julkisessa "terveydenhoidossa" Ensimmäiseksi lykätään jokaisen miehen naamaan yliannos varfariinia (Marevan) eli rotanmyrkkyä muka infarktia estämään, mutta todellinen tarkoitus on tappaa sisäiseen verenvuotoon

Kuten itsekin kerrot olet hankala räyhäävä sosiaalitoimiston toimeentulotukiasiakas. Onkin paremmi, että olet muuttanut sinne ULKOMAIILLE.

MUUTEN, JUOLAHTI MIELEENI. SINÄHÄN OLET SIELLÄ ULKOMAILLA MAAHANMUUTTAJA ELI MAMU JA KÄYTÄT HÄRSKISTI  HYVÄKSESI KO VALTION VEROVAROJA.

EIKÖS NYT HÄVETÄ YHTÄÄN?


Vieras

#1819 Re: Re: Re:

2013-10-19 22:09:19

#1814: Samoilla ehdoillako - Re: Re: Veroja olenmaksanut miljoonia

Eli Puolimatka täällä elämästään kirjoittelee. Tai mahollisesti von Rettig? Joku Helineistäkin voisit olla. Björn Wahlroos ainakaan ei ole viime tietojen mukaan ulkomaille muuttanut.

Tyhjän saa pyytämättäkin

#2420 Re: Re: Re:

2014-10-16 12:23:11

#1814: Samoilla ehdoillako - Re: Re:  

 Totta, että jos yrittää ja onnistuu jostain parin kuukauden määräaikaisen tienestin hankkimaan, niin siitä pitää riittää elantoa moneksi kuukaudeksi. Ei oteta huomioon, jos on kituuttanut sitä ennen vaikkapa vuoden työttömä ja laskuja on ulosotossa. Edes veronpalautuksia ei saa käyttää velkojen maksuun, vaan nekin lasketaan ylimääräiseksi tuloksi. Pätkätöihin ei siis kannata lähteä kävelymatkaa kauemmas!
Meiltä suomalaisilta toimeentulon tarvitsijoilta kytätään kaikki omaisuus ja tulot ties kuinka kauas taaksepäin, mutta maahanmuuttajalla on 'tyhjä' historia. Mutta sama koskee suomalaisia ulkomaille muuttaneita. Ei sieltä kukaan tule kyselemään Suomessa olevan omaisuuden perään.