Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

vääränvärinen

#1824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

21.10.2013 10:09

#1802: KÄYRÄTORVI - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia! 

 Käytäntö on osoittanut , että Suomessa valkoihoisella suomalaismiehellä ei ole enää mitään oikeuksia, oikeusturvaa eikä edes ihmisoikeutta, vaan pelkästään velvollisuuksia. Valkoisen suomalaismiehen oikeudet on annettu ilman mitään vastavelvollisuutta mustaihoisille. Siinä on maamme pahin rasistinen rikos, minkä takana ovat vasemmistovihreät ja RKPn naiset, ja heitä äänestävät feministinaiset.

On aivan turha puhua, mitä lakeihin on kirjoitettu, sillä käytännön valtaa pitävät virka-akat pyyhkivät peetään lakipykälillä, jos jostain löytyy  pienikin mahdollisuus syrjiä ja nöyryyttää valkoista suomalaismiestä.

Esimerkiksi yhtään mustaa mamumiestä ei ole ilman asuntoa. Kaikki asunnottomat ovat valkoihoisia suomalaismiehiä.

Ainut rehellinen virkailija oli Helsingin asuntotoimistossa: Hän sanoi suoraan, ettei yksinäisellä suomalaismiehellä, edes akateemisesti koulutetulla tohtorilla, ole mitään mahdollisuutta saada asuntoa, sillä kaikki  naiset sekä humanitääriset maahanmuuttajat  ovat etuoikeutetumpia asunnonsaajia.

 Ennustan, että uusi sisällissota odottaa tuloaan, ellei viranhaltijat muuta asenteitaan ja toimintatapojaan. Se on jo koettu, että poliisi ja oikeuslaitos ei toimi, jos syrjintä- ja rasismirikoksen uhri on valkoinen suomalainen.  Puoluepoliittiset virkafeministit ovat jopa rikoslakien yläpuolella.

Naisenemmistöisessä maassa tehoaa enää oikeuden otto omiin käsiin - tulette sen näkemään ! Tämä on ulkosuomalaisten synkeä näkemyt Suomen tulevaisuudesta.

Vastaukset


Vieras

#1825 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

2013-10-21 10:18:48

#1824: vääränvärinen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

Onko tämä se sama mielikuvitusvirkailija joka näytti pyssykokoelmaansa, vai se joka yritettiin murhata?