Nastarenkaiden kieltäminen

Kommentoitu viesti

MrVette

#19 Re: wtf

22.10.2013 15:43

#3: Virpi - wtf

Joo kun katsoo Kehä III peräänajoja sun muita 99.9% nastarenkailla ajavia mitkä kolaroi !!!

Jos on niin avuton ettei pysty kitkarenkailla ajamaan maksakoot kunnon veroa siitä tai on ajamatta...

Ite ajanut jos jonkinlaisilla autoilla ja vauhtia on eikä tukkeena tiellä on traileria ollut perässä huonossa

kelissä jne... ihmeesti on hyvin kitkoilla pärjätty !!!!

Vastaukset

seuraus ja syy

#25 Re: Re: wtf

2013-10-28 06:44:12

#19: MrVette - Re: wtf

Stetsonmenetelmällä arvottuihin prosenttilukuihin en ota kantaa, mutta suurimmassa osassa autoja on nastarenkaat. Ei siinä nastatkaan auta, jos on pakko ajaa ihan p*ssä kiinni ja sata lasissa, oli keli mikä hyvänsä.

Hyvä kuski saattaa ehkä pärjätä kitkoillakin, mutta ajatellaanpa asiaa näinpäin: Kuka haluaa että se onneton kuski, joka kuvittelee itsensä paremmaksi kuin on tunaroimaan kitkoilla liikenteeseen? Ei se ehkä sinua liikuta kun istut omassa autossasi, mutta entäpä vaikka ne pikkuihmiset siellä teiden varsilla? Paljonko se helpottaa tuskaa sitten, jos tunarilta otetaankin kortti pois? Kun on joku lapsi jäänyt alle..

Ja veroista on ihan turha puhua. Jos autoilijoilta perityistä veroista edes puoletkaan käytettäisiin infrastruktuurin kehittämiseen, niin tiet voitaisiin pinnoittaa vaikka kullalla. Tässä maassa ei osteta autoja, vaan maksetaan autoveroa. Ja sama juttu bensassa, siitä on oikeasti hintaa vain murto-osa ja loput pelkkää veroa. Ja vielä haluttaisiin kilometrivero! Johan täällä on olemassa verotusjärjestelmä joka ottaa huomioon auton päästöt (suoraan verrannollinen kulutettuun polttoainemäärään) ja ajetut kilometrit.