LASTENSUOJELULAKI UUSIKSI

Kommentoitu viesti


Vieras

#74 Re: Re: Huostaanottohakemukset käräoikeuteen!!!

30.10.2013 21:29

#72: vieras - Re: Huostaanottohakemukset käräoikeuteen!!!

Muuten kyllä, MUTTA: Hallinto-oikeus ei TODELLAKAAN ole millään tavalla puolueeton oikeustaho. Oikeudeksihan ei Hallinto-oikeutta pitäisikään edes kutsua. Jos olet lapsesi Hallinto-oikeudessa takaisin saanut, niin onneksi olkoon. Kuulut niihin harvaan 5% joille oikeus toteutuu. Sinun tapauksessa sossut olivat varmasti tehneet NIIN törkeitä virheitä, ettei Hallinto-oikeuskaan voinut hyväksyä huostaanotto hakemusta. Käräjäoikeudessa pitää kuitenkin olla ne oikeat TODISTEET, jotta päätöksiä voidaan tehdään, toisin kuin Hallinto-oikeudessa (joissa pääasiallisesti sosiaalityöntekijöiden mielipiteet ja sana riittävät).

Tämäkö on sitä "oikeutta"??? Ja vitut.....!!!

 

PS. itse en ole millään tavalla lastensuojelun kanssa tekemisessä, vaan ainoastaan sivusta seuranneena. Vituttaa tää Kukkahattutätien ihannoima SÄÄLITTÄVÄ systeemi Suomessa!!!

Vastaukset

vieras

#75 Re: Re: Re: Huostaanottohakemukset käräoikeuteen!!!

2013-10-31 13:17:19

#74: - Re: Re: Huostaanottohakemukset käräoikeuteen!!!

No kärkkääseen kommenttiisi vastaan näin. Tapauksemme oli aivan tavallinen, syytettiin asiasta mitä ei ollut tapahtunut ja pallo alkoi pyörimään. Kerättiin hallinto-oikeuteen lisää todisteita epäkelpoisuudestani huoltajana/ ja epäkelposudestamme vanhempina.

Mitä tein, keräsin vasta todisteita. Kyseenalaistin kaikki saamani päätökset matkan varrelta ja jokaisesta valitin. Suullisessa käsittelyssä avasin suuni ja kutsuin todistajia paikalle, paikalla oli tottakai asianajaja. Ei siinä jäänyt epäselvyyttä asialle, vaikka kaikkea yritettiin. Kyllä silloin kaivettiin esille ihan kaikki, mutta olin siihen varautunut. Viimein pyrittiin jopa siihen, että olisin sillä hetkellä väsynyt kun prosessikin oli kesken, mutta en todellakaan päästänyt niitä leimamaan itseäni enempää. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

En väitä, että se on puolueeton taho, muttei sitä ole myöskään aina käräjäoikeus. Silti voimia kaikille taisteluun, sitä tarvitaan.