Jyväskylä ei talvikunnossapidä jalkakäytäviä 1.1.2014 jälkeen

Kommentoitu viesti

Järki käteen

#5 Yli ymmärryksen

14.12.2013 05:35

Järjen valon käyttöä arvoisa katupäällikkö Smolander. Tämän päivän Keskisuomalaisessa, lainaus: "Kerätään tietoa kaupungin kotipalvelun asiakkaista jotka mahdollisesti eivät kykene ottamaan hoitovastuuta. Päätavoite on kotona asumisen tukeminen. Alueurakointia hoitavat Altek ja Destia ovat valmiita hoitamaan tilauksesta "YKSITYISTEN" tilauksia". (maksua vastaan tietysti). Ymmärrän sen että Asuntoosakeyhtiöt luokitellaan yksityisiksi, mutta ......omakotitalossa asuva,jonka tontin ohittaa vain toisella puolella oleva jalkakäytävä, ONKO HÄNKIN YKSITYINEN? Ja mikä on sitten se kadun toisella puolella oleva omakotiasukas jonka puolella ei ole jalkakäytävää??? Kunnioittaen. 45 metrin osuuden hoitaakseen saanut 72 vuotias infarktin sairastanut ohitusleikattu, ei kotipalvelun asiakas

Vastaukset

Myös 72v.

#17 Re: Yli ymmärryksen

2013-12-14 09:24:15

#5: Järki käteen - Yli ymmärryksen

Niinpä, järki käteen!  Se järki olisi pitänyt kädessä tai tai mieluummin päässä niillä, jotka tästä asiasta päättivät, mm. tällä Aimo Asikaisella.  On turhanpäiväistä hurskastelua päätösten jälkeen yrittää tällaisilla adresseilla asiaa muuttaa. Kaupungin päätöksentekoon tulisi jatkossa valita henkilöitä, jotka ymmärtävät mitä ovat päättämässä.

Nyt tulisi pikimmiten selvittää meille, joita tämä asia koskee, miten menetellään 1.1.2014.  Minä en aio hankkia hiekkakuormaa pihaan ja olen tammikuussa pari viikkoa matkoilla, joten jalkakäytävä on taatusti hoitamatta silloin.  Enkä muutenkaan aio sitä alkaa kolaamaan.  Jonkun kanssa asiasta pitää sopimus tehdä, mutta silloin tekijäosapuolella pitää olla selvä tarjous josta käy kaikki kustannukset selville.  Enää on vain reilu pari viikkoa aikaa, eikä kukaan ole vielä tarjousta esittänyt.  Pitäkäähän traktorimiehet kiirettä, kaupunki kyllä tietää ketä tämä velvoite koskee.