Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Kommentoitu viesti

näin käy kun vasemmistolainen hallinto on

#2 Sostemeiden globaalia kestävää kehitystä

08.01.2014 14:50

Suomessa sosialistit ovat hävittäneet työpaikat pois suomalaisilta, tilalle ovat tulleet siirtotyöläiset ja maahanmuuttaja pakolaiset.Heille vain järjestellään työtä etuisuuksia,jotka sitten suomalaisten on maksettava korkeina veroina.Palkkarahat vierasmaalaiset vievät ulkomaille,niinkuin suomalaiset yrityksetkin voittonsa talteen,on nimittäin niin,että firmat kaikki ovat ukomaisessa omistuksessa,joitakin suurista firmoista lukuunottamatta.

Vastaukset

Mussutus sikseen

#3 Re: Sostemeiden globaalia kestävää kehitystä

2014-01-08 15:04:27

#2: näin käy kun vasemmistolainen hallinto on - Sostemeiden globaalia kestävää kehitystä

Ei kuule, kyllä tämä nykytilanne on ihan kapitalismin kukkanen ja oikeistolaista/oikeistojohtoista politiikkaa, joka on kapitalistien talutusnuorassa. Ensin on voitontavoittelun nimissä siirretty tehtaat ja vähän muutkin työpaikat halpatyömaihin. Sen jälkeen on lobattu valtionhallintoa ja lakeja sekä liitytty EU:hun, jotta voitaisiin hankkia niihin vähiinkin jäljellä oleviin töihin halpatyövoima ulkomailta.

 

Perinteisesti sosialistit ovat niitä, jotka vaativat töitä, eikä työpaikkojen pois viemistä ja halpatyövoiman liikuttelua. Emme me elä sosialistisessa valtiossa, vaan näennäisdemokratiassa, jota kutsumme häveliäästi markkinataloudeksi.