Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#6

08.01.2014 16:11

Uuninpäällä on hyvä köllötellä ja nostaa sosiaalitukia, kuka nyt työtä kaipaa kun valtio elättää.

Vastaukset

Niksu

#8 Re:

2014-01-08 16:21:08

#6: -

Kuka nyt työntekijälle palkkaa maksaa kun sellaisen saa ilmaiseksikin töihin. Toivottavasti työnantajasi hoksaa tehdä noin.

akimbo

#17 Re:

2014-01-08 20:04:03

Lainaus :"Uuninpäällä on hyvä köllötellä ja nostaa sosiaalitukia, kuka nyt työtä kaipaa kun valtio elättää."

 

Kuten addressin otsikosta näkee, ihmiset eivät halua olla toimettomia, he haluavat palkallista työtä. Sen sijaan valtiovalta on siirtämässä heidät ilmaiseksi työvoimaksi yrityksille, veronmaksajien kustantamina.

Veronmaksajat maksaisivat edelleen toimeentulon ja yritykset saisivat ilmaisen, vastikkeettoman, hyödyn. Tätäkö tosiaan kannatat?

tasavallan kansalainen

#126 Re: hajoittaa ja yrittää hallita

2014-03-26 11:30:17

#6: -

Toiset köllöttelevät täydellä virkapalkalla hyvin palkatuissa  vakitöissä ja nauttivat palkallisista kesä- ja sairauslomista.

Pitkäaikaistyöttömiä pistettäisiin hajoita ja hallitse -periaatteella vaikka kuntouttavaan työtoimintaan ikäänkuin työ olisi terapiaa ja tekisi vapaaksi... Ei tosin kaikki terapia tai kuntoutuskaan auta. Kyllä me  kaikki me joskus lähdemme, kun olemme hetkemme täällä eläneet.

Oman alan töitä tai paremmin palkattuja ja täydellä palkalla myös pitkäaikaistyöttömille ja työttömyysturvateksti ihmistä kunnioittavaksi, voisivat ns parempitaustaisetkin joskus olla kotona ja kuluttaa kotimaassa. Työllistämisväki palvelemaan työttömiä kontrolloinnin sijaan, elämme tasavallassa ja automaation myötä vapaa-ajan tulisi lisääntyä, myös työttömillä.