Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!.

tasavallan kansalainen

#126 Re: hajoittaa ja yrittää hallita

26.03.2014 11:30

#6: -

Toiset köllöttelevät täydellä virkapalkalla hyvin palkatuissa  vakitöissä ja nauttivat palkallisista kesä- ja sairauslomista.

Pitkäaikaistyöttömiä pistettäisiin hajoita ja hallitse -periaatteella vaikka kuntouttavaan työtoimintaan ikäänkuin työ olisi terapiaa ja tekisi vapaaksi... Ei tosin kaikki terapia tai kuntoutuskaan auta. Kyllä me  kaikki me joskus lähdemme, kun olemme hetkemme täällä eläneet.

Oman alan töitä tai paremmin palkattuja ja täydellä palkalla myös pitkäaikaistyöttömille ja työttömyysturvateksti ihmistä kunnioittavaksi, voisivat ns parempitaustaisetkin joskus olla kotona ja kuluttaa kotimaassa. Työllistämisväki palvelemaan työttömiä kontrolloinnin sijaan, elämme tasavallassa ja automaation myötä vapaa-ajan tulisi lisääntyä, myös työttömillä.

 

 

 


Vieras

#127

16.10.2014 09:26

Työttömyyttä, joka on lisääntynyt vuosi vuodelta 1993-2014 ja tarkoitus hakuisesti,että se korvaa kilpailun koska se alentaan työvoimakuluja työnantajan kontolta, siksi kuvio tältä alueelta on jo hyvin härskiä ja moni työtön on uskomatonta alkanut syyttämään-aliarvostamaan omaa työkelpoisuuttaan tämän kehityksen lisääntyessä, siis itseään kun asia näin on juonittu. käytetään opportunistisesti tarkoituksella ja ahneudella markkinataloudessakin härkisti hyväksi, on työhön tutustumista, työkokeilua, työhajoittelua, työhön vuokrausta ynm.

Vieras

#128

29.12.2015 21:53

koska vastustan työharjoittelun, työkokeilun ja kuntouttavan työtoiminnan nimellä tapahtuvaa "orjuuttavaa-pakkotyötä .