Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#113

17.02.2014 07:52

Mielestäni ei ole kyse työvelvoitteesta vaan pakkotyöstä. Valtiovalta täten sortaa pienituloisia palkansaajia ja itse palkitsee valtavilla tuloilla ja Bonuksilla jotka tässä maailman tilanteessa ovat kohtuuttomia ja aiheuttavat pahoinvointia ja kapinahenkeä suomessa.

Vastaukset

supisuomalainen

#114 Re: mikä maa

2014-02-17 11:30:31

#113: -

Työllistämis- ja yt-toimia saatetaan  käyttää ihmisten pakottamiseen/suostutteluun tai vapauden ja taloudellisen ym turvallisuuden heikentämiseen.  Sitten puhutaan mielenterveysongelmista, kun systeemi on niitä ensin luonut. Lakien sanamuotoakaan ei ole aina ihmisiä varten tehty, tosin sanat eivät takaa mitään.

Vanhemmilla vähemmän digitalisoituneilla ikäpolvilla sosiaalinen epätasa-arvo on useammin kroonistunut fyysiselle tasolle, jonka hoitamisesta kallis yhteis-kuntamme rahastaa kroonistaen uudenlaisia vaivoja. Tuhkimoprinssi-pääministeri osaa kyllä puhua kauniisti, jotkut ex-ministerit sanovat työttömälle tylysti, ettei me voida (kohdella työtöntä tasa-arvoisena työmarkkinoilla, vaan maksetaan mieluummin järjestelmälle työttömän nöyryyttämisestä. Tosin sellaista voi yhtä hyvin tapahtua kodeissa, perheissä, jopa jossakin ay-puolella. Kaikissa liitoissa ja yhdistyksissä ei edes keskustella.)