Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!.


Vieras

#101 Re: Re:

06.02.2014 14:08

#17: akimbo - Re:

 

 

 

ASIAAA

TYÖTÖN RAKENTAJA

#102 TYÖPAIKKAROSVOT

07.02.2014 13:00

Virolaiset ja Puolalaiset alipalkatut työpaikkarosvot vievät Suomalaisten rakentajien työpaikat maassamme ja meidän täytyisi nyt katsoa työttömänä kiltisti sivusta. Katainen on itse sanonut, ettei urakoiden kilpailuttaminen ulkomaisilla yrityksillä ole kokonaistaloudellisesti edullisinta, koska ne yritysvoitot ja työntekijöiden palkat menevät sinne ulkomaille, eivätkä jää tänne Suomeen. Eli urakoita ei tarvitse kilpailuttaa ympäri Eurooppaa, siksi yleensä Suomalaisten rakentajien työttömyyteen on syyllinen se ahne Suomalainen rakennuttaja joka haluaa kaiken halvalla ja se Suomalainen pääurakoitsija, jolle kelpaa vain se halpa ulkolainen alihankinta rakennusurakoitsija joka tekee sitten halvalla nopeasti sutta ja sekundaa. Sama pätee kaikilla muillakin aloilla, eli halvalla pas-kaa lopputuloksesta ei niin väliä.
Nämä työpaikkarosvot ovat syyllisiä meidän orjapalkka tasoon. Eli työpaikka on ja siitä maksetaan 5 euroa tunnilta, ota tai jätä, tulijoita kyllä riittää. Olen sitämieltä, että nämä ulkomaalaiset pitäisi piestä ja karkottaa kotimaihinsa tekemään töitänsä sinne mistä ovat tulleetkin ja jättämään meidän työt meille Suomalaisille.

Vieras

#103

08.02.2014 17:58

Allekirjoittakaa, että saamme muutosta aikaan!

Vieras

#104

10.02.2014 01:55

Näin se pitää olla työstä kunnon palkka eikä mitään pakkotyötä!

Vieras

#105

10.02.2014 19:14

Ei jumalauta mitään ihmisarvoa enää ole!!!!!

Vieras

#106

10.02.2014 19:16

Aivan sairasta meininkiä taas yläportaissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leena

#107 EI MEITÄ LANNISTETA!!

10.02.2014 19:18

JOKAINEN IHMINEN ON ANSAINNUT IHMISARVON TÄÄLLÄ SUOMENMAASSA!!

Anonyymi

#108

10.02.2014 20:50

Ihme homma tämä "nuorisotakuu"! Syrjintää sallivaa ja suorastaan suosivaa touhua! Eikö sen pitäisi olla rangaistavaa? Miksi meillä on vain yksi syrjintä, sekin väärin käännettynä ja aasinsilloin laajennettuna, joka "lasketaan". Sekö syrjintä saa syrjiä muita syrjintöjä? Rotusyrjintä siis, mutta rasismi tarkoittaa meillä kuitenkin muuta(kin) kuin mitä se oikeasti tarkoittaa. Keinotekoisesti. Vihollista ei muka saa vastustaa? Ja vain sekö on kiellettyä ja muut syrjinnät jopa suositeltavia? Miten on okv.fi?

Vieras

#109

11.02.2014 09:32

Moni on luullut elämän sitten vanhana muuttuvan paremmaksi, vaan kuinkas sitten kävikään oli työssä, työttömänä, eläkkeellä tai "kaiken" ulkopuolella. Lainoja voi olla takaavinaan, ihmiset ovat tasa-arvoisia ja aitoja vain omana itsenään iästä ja työtilanteesta riippumatta. Hyvää adressin luovutus- ja ystävänpäiväviikkoa meille kaikille.
Laitontakin vielä nykyäänkin.

#110 Re:

11.02.2014 17:06

#1: -

Minä olen sitä mieltä, että kaikesta työnantajalle tuottavasta työstä tulee maksaa työehtosopimuksien mukainen palkka. Edelleenkin minua ihmetyttää, että ihmiset edelleen suostuu nykyisinkin tekemään työkkärin 9 euron orjatöitä, joka on edelleen ensinnäkin Suomen lakien vastaista, kuten myös Yk:oon säädösten vastainen toimi. Itse ainakin pakotettuna tekisin pelkkää sutta ja sekundaa orjatöissä, valtio on työttömät vakuuttanut, ja näin tämä tulisi valtiolle ja työvoimaa väärinkäyttäville työpaikoille ansaitusti kalliiksi.


Vieras

#111 Re: TYÖPAIKKAROSVOT

14.02.2014 05:12

#102: TYÖTÖN RAKENTAJA - TYÖPAIKKAROSVOT

suomalaisille työn tekijoille palkka jonka me olemme ansainneet 30-40 euroa rakennus metalli ja siivous alalle  nykyiset palkat ovat 90 lukua  siinä sen näkee kun ammattitaidottomat liiton pellet tottelee mitä työn antaja sanoo eikö liittojen tehtävä oler työn tekijöiden etuuksien parantaminen mitä ovat tehneet ???????  pekkaspäivät pois ,pakkaspäivät pois,ylitöistä nomaali palkka , ja irti sanomis ajan palkka ja kultainen käden puristus ja kolmen vuoden palkka

laki pystyyn joka takaa suomalaiselle oikean palkan 30-40 euroa tunti ja se on ihan turha valittaa että ei ole varaa maksaa osingot ja johtajien palkkaa on kyllä varaa maksaa  ja vielä bonukset

rakentaminen on muka noussu vaikka kuinka paljon sen takia kun työn antajat ovat ahneita

uusi laki pystyyn joka sanoo selvästi että suomessa on oltava joka työpaikassa vähintään 90 % suomalaisia työn tekijöitä ja palkka taso 30-40 euroa tunti ja liitto joka tekee asioille mitä pitää aina kun ruoka nousee tai muut niin palkka myös

ja ihmisille työ vakituiseksi kolmen kuukauden kuluttua  ,määrä aikaiset työt lopetettava

SUOMALAISILLE  TYÖ JA ANSAITSEMAMME ARVOSTUS TYÖSTÄ JA PALKKA TYÖN TEKIJÖILLE

suomalaisten työ sille kuuluva arvo

#112 Re: pieni palkkasille palkaa lisää ja paljon

14.02.2014 10:27

#9: -

suomalainen ei todellakaan ole hinnoitellu itseään liian kalliiksi  päin vastoin suomalaisten palkat ovat palkkakuopassa siivous metalli ja rakennus alalla  palkan kuuluisi olla 30-40 euroa tunti työn antajat ne riistää työn tekijöiltä ja ottavat osinkoja ym etuuksia   palkkaa olisi varaa maksaa jos työnantaja haluaisi maksaa

ja kuinka paljon meiltä on viety oikeuksia palkat 90 luvulta haloo liitot poistaneet pekkas vapaat ,pakkasrokulit ,ja lisäksi hommanneet kaikkea tyhjää tilalle  esin suojalasit,tyrvakengät,kortteja ,huomio liivejä yms, liittojen pitäisi ilmoittaa työn antajille että joka kohdasta mitä ne on vailla työn tekijöille maksu on 2 e tunnille lisää eiköhän lopu piipittäminen kun joutuu maksamaan ja myös yt neuvotteluissa  kolmen vuoden palkka irtisanotuille

pelle liitot pois miksi me maksamme liitoille jotka nauttivat korkeaa palkkaa tekemättä työn tekijöiden eteen mitään ja ovat työn antajien  ???? nuolijoita       selittää voi mitä haluaa   ja työn antajille laki joka määrää että suomalaisia työn tekijöitä pitää olla yrityksessä vähintään 90%   nyt on aika alkaa arvostaa suomalaista työtä ja pienentää yritysten liian suuria optioita ja suurituloisten johtajien palkkoja ihmiselle oikeus saada työstä kunnon korvaus ja osto voimaa lisää kansalle ja palkan muodossa ja suomi nousuun


Vieras

#113

17.02.2014 07:52

Mielestäni ei ole kyse työvelvoitteesta vaan pakkotyöstä. Valtiovalta täten sortaa pienituloisia palkansaajia ja itse palkitsee valtavilla tuloilla ja Bonuksilla jotka tässä maailman tilanteessa ovat kohtuuttomia ja aiheuttavat pahoinvointia ja kapinahenkeä suomessa.
supisuomalainen

#114 Re: mikä maa

17.02.2014 11:30

#113: -

Työllistämis- ja yt-toimia saatetaan  käyttää ihmisten pakottamiseen/suostutteluun tai vapauden ja taloudellisen ym turvallisuuden heikentämiseen.  Sitten puhutaan mielenterveysongelmista, kun systeemi on niitä ensin luonut. Lakien sanamuotoakaan ei ole aina ihmisiä varten tehty, tosin sanat eivät takaa mitään.

Vanhemmilla vähemmän digitalisoituneilla ikäpolvilla sosiaalinen epätasa-arvo on useammin kroonistunut fyysiselle tasolle, jonka hoitamisesta kallis yhteis-kuntamme rahastaa kroonistaen uudenlaisia vaivoja. Tuhkimoprinssi-pääministeri osaa kyllä puhua kauniisti, jotkut ex-ministerit sanovat työttömälle tylysti, ettei me voida (kohdella työtöntä tasa-arvoisena työmarkkinoilla, vaan maksetaan mieluummin järjestelmälle työttömän nöyryyttämisestä. Tosin sellaista voi yhtä hyvin tapahtua kodeissa, perheissä, jopa jossakin ay-puolella. Kaikissa liitoissa ja yhdistyksissä ei edes keskustella.)


Vieras

#115

19.02.2014 20:26

Palkattomalle pakkotyölle ja pellekursseille loppu! Työstä kuuluu aina maksaa vähintäänkin laissa määritelty minimipalkka!

Vieras

#116 Re:

20.02.2014 13:56

#115: -

Suomen laissa ei ole määritelty Suomeen minimipalkkaa. Sekin on juuri Kokoomuksen tahto, että he voivat pakottaa ihmiset tekemään heidän puolestaan työtä mitättömällä parilla eurolla tunti. Suomeen yritettiin saada määriteltyä minimipalkka laki, mutta Katainen hallituksineen tyrmäsi lain. Mielenkiintoisintahan tässä asiassa on se, että ennen työläisten etua ajaneena puolueena tunnettu SDP ei puuttunut asiaan, vaan Urpilainen hyväksyi riistäjä Kataisen linjan tässäkin asiassa.

abdullah

#117 Sina suomipoika

21.02.2014 22:20

#1: -

sina ei tarvita tulla toihi. mina ja mina suku tehda sina tyo.

 

 

t. abdullah

mamulandia

#118 Re: Sina suomipoika

26.02.2014 08:16

#117: abdullah - Sina suomipoika

Sitten vaan vanhat työttömät suomalaiset sopeutumiseläkkeelle

ja  suomipojat  ulkomaille rauhanturvaajiksi.

 

 

 


Vieras

#119

18.03.2014 03:49

Jäin itse alle 50-kymppisenä ilman palkkatyötä ja olen tehnyt en pakkotyötä, mutta vapaaehtoistyötä. On ollut kovia aikoja pärjäämisen suhteen.
Pettynyt

#120 Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

18.03.2014 15:59

Mihin ihmeessä on meidän työttömien ammattipätevyys muka hävinnyt? Myyntialalla ole ollut 30 v ja miksi meille pitäisi maksaa alle minimipalkkaa rautaisille ammattilaisille. Myös on otettava huomioon kuinka henkisesti raskasta on taasen jäädä työttömäksi 6 kk työllistämistuki paikasta. Jos näitä lyhyitä työllistämistukipaikkoja työnnetään pitkäaikaistyöttömille, niin siitä pitää maksaa kunkin ammattipätevyyden/vuosikokemuksen perusteella. Ei Pam hyväksy vuosia alalla olleille minimipalkkaa töissäolevillekkaan. Me kaikki ihmiset olemme samanarvoisia olemme töissä tai emme.

Vieras

#121 Minimipalkka?

18.03.2014 17:53

Minä en halua mitään minimipalkkaa, vaan vähintään ammattiliittojen määrittelemän palkan asianmukaisineen taito- ja vaatimus- ja haitta- ja ikälisineen. Mitä me tehdään millään minimipalkalla, millä ei voi maksaa edes pakollisia kiinteitä elämän kuluja. Liittyisitte kaikki ammattiliittoihin, niin ei tarvitsisi itkeä minkään minimipalkan perään. Jos ammattiliitoissa olisi riittävästi jäseniä, niin ei täällä voisi kenellekkään maksaa alle liittojen ja työnantajien edustajien yhdessä määrittelemiä palkkoja, koska työehtosopimuksista tulee eduskunnassa aina laki. Jos et kuulu liittoon, niin yleensä sinulle ei myöskään makseta edes sitä liiton työehtosopimuksen mukaista palkkaa, vaan olet pelkkä "ääliö", jolle voi tehdä yleensäkin lähes mitä vain. Liity ensitöiksesi liittoon ja vaadi palkkojasi liiton kautta.
pessimisti-utopisti

#122 Re: Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!/ihmiskuva

21.03.2014 14:14

#120: Pettynyt - Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Jes.

Pitkään työttöminä olleille olisi annettava etusija oman alan taloudellisesti kannattavimpia paikkoja jaettaessa. Täsmäperehdytys työpaikalla ja ihmissuhdekoulutusta koko henkilöstölle. Kyllä niitä vuorotteluvapaahalukkaitakin vielä riittäisi. Ei vakityöntekijöidenkään elämää voi ostaa edes rahalla.

Tuki- ja osallistavat auttavat enemmänkin työnantajia, ehkä myös joitakin nuoria. Kiusaamista esiintyy työssä ja työnhaussa muutenkin, usein vain hyväosaiset ja raskaana olevat voivat odottaa saavansa todellista apua. Auttaisiko työnaamari? Työllistämisväkikin on  usein  täynnä tietokoneohjelmia ja tilastojen kaunistamistöitä tai yhteiskuntaan sopeuttavia kyselyjä.

Toisaalta kärsineiden  pitkäaikaistyöttömien eläköitymistä voisi helpottaa. Kunnat ovat maksaneet valtiolle sakkorahoja. Nillä rahoilla voisi pitkäaikaistyöttömille  eläkkeessä ehkä korvata vuosia kestänyttä syrjintää, rahassa.

Monet työt voi myös  automatisoida ja säästää valtion varoja vaikka miten hyvään kansalaispalkkaan. Silloin ihmisillä olisi enemmän oikeaa vapaata ja kaikki auttaisivat toisiaan siinä missä haluavat ja osaavat ja kaikki voisivat paremmin.

Tosin jo lapsina raataneista eläkeläisistäkin puhutaan lähinnä "kestävyysvajeena" tai ilmaisina lapsenvahteina. Että niin henkiseksi tämä ihmiskuva on muuttunut, kauanko ihmiset kestävät? Ei kukaan puhu enää rakkauspuolueestakaan.

 


Vieras

#123 Re: Minimipalkka?

21.03.2014 15:29

#121: - Minimipalkka?

Kaikissa liitoissa ei vieläkään  juuri kuunnella pitkäaikaistyöttömiä, vaikka liitoissa on entistä enemmän toimihenkilöitä.

Työllistämistöissä taas  ollaan useinkin tavalla tai toisella eristettyinä ja myös oman alan edunvalvontaa ajatellen passivoituja.

Työnantajapuoli osaa käyttää tilannetta hyväkseen. Hyvä, että metalli on ottanut osallistavan esille, muuten siitä ei ole juuri puhuttu.

Eräs ex-ministeri ehdotti vuosia sitten eläkeläisten lumitöitä työttömien työllistämiseksi. Sitäkin varten pitäisi tehdä joku täyspalkkainen työttömäksi. Pienituloiset eivät  voi kuluttaa paljon, vaikka kuinka tekisivät raataisivat ja sopeutuisivat muiden malleihin.

Hyvästä palkasta olisi kiva kuluttaa ja maksaa verojakin...saisi myös paremmin verohelpotuksia.

 


Vieras

#124

22.03.2014 16:47

Olin joskus pakotyössä 2 vuotta ja minulle luvattiin että mut palkataan sitten palkalla samaan paikkaan jonka työkkäri oli järkännyt. No ei palkattu ja sain vielä karenssin ilman syytä vaikka tein kaiken mitä käskettiin ja en ollu tyhtään päivää poissa töistä 2 vuoden aikana. En saanut myöskään sitä 9 euroa päivää kohde mitä luvattiin. En aio mennä koskaan enää mihinkään orjatyöhön. Kela on velkaa minulle 2 vuoden ajalta sen 9 euroa.

Vieras

#125 Re: ÄÄNESTÄ VAALEISSA, MUTTA ELÄ ÄÄNESTÄ KOKOOMUSTA

22.03.2014 17:38

#124: -

Vain kokoomus antaa kusettaa työtätekeviä pienipalkkaisia kansalaisia miljonäärien pyynnöstä. 2015 on eduskunta vaalit. Asiaan saadaan korjaus vain, kun äänestät muiden pienipalkkaisten tavoin jotain muuta kuin kokoomusta.