Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#28504

18.02.2014 18:09

En halua, että tulevaisuudessa joudun täsmentämään siviilisäätyäni: Avioliitossa-NAISEN KANSSA!

Vastaukset

res.matr.

#28517 Täsmentelyt tarpeettomia

2014-02-18 19:09:53

#28504: -  

 Tasa-arvoinen tarkoittaa nimenomaan sitä että sinun EI tarvitse, tulevaisuudessakaan,mitään "täsmentää" olevasi naimisissa naisen kanssa. Olet NAIMISISSA, ja se on SIVIILISÄÄTYSI ja se riittää normaalisti tiedoksi kaikille viranomaisille ja työnantajille

.Mikäli lomakkeessa taas kysytään  puolisosi nimeä, niin siitähän se sitten nimen perusteella jo yleensä  ilmenee se hänen sukupuolensakin. Syrjinnän perusteena sitä ei sitten kuitenkaan voi käyttää,...Tai saatetaanhan ,ehkä asuntoasioissa vielä sittenkin homoparia esim. vuokra-asunnon hankinnassa syrjiä, mutta heterona sinulla ei ole kertakaikkiaan  mitään syytä mihinkään huoleen.

Eli kertauksen vuoksi:jos kysytään vain sitä oletko naimisissa,niin rasti  silloin siihen ruutuun ja se riittää tiedoksi. Jos sen lisäksi  kysytään puolison nimi,niin kirjoitat viivalle puolisosi nimen.Oliko vaikeaa? Jos puolisosi nimi on ,sanotaan nyt  vaikka Tuula Irmeli tai Elina Johanna, niin tajuaahan  sen siitä tyhmempikin virkahenkilö kumpaa sukupuolta hän on ja edustaa.