Adressi Suomen pelimonopolin toimintaa vastaan

Kommentoitu viesti


Vieras

#138 Re: Re: Re:

11.07.2011 18:34

#135: - Re: Re:

Typerää edes yrittää väittää, että Veikkausta tai RAY:tä tippaakaan kiinnostaisi tuleeko pelaajille ongelmia. Kokoajan kehitellään systeemejä ja uusia pelimuotoja, että ihmiset saataisiin pelaamaan enemmän. Kaikki rajoitukset ovat tulleet, joko ulkopuolisten vaatimuksista tai ne ovat niin muodollisia, ettei niillä ole mitään merkitystä. Tuskinpa ulkomaisia saittejakaan ongelmapelaaminen sen enempää surettaa, mutta on turha väittää, että kotimaiset sen enempää asian hyväksi tekisivät, mutta aivan samoista syistä aivan samantapaisia rajoituksia on ulkomaisilla yrityksillä, usein jopa tiukempia.

Avasinpa taannoin tilin veikkaukselle siirtämällä rahat vaimon tililtä, joka meidän taloudessa on se tili mitä pääasiassa käytetään. Ei mitään ongelmia. Kun alan pelaamaan eurosaiteilla, niin nykyisin, ainakin suurin osa vaatii kopion henkilöllisyystodistuksesta, jossa ei saa olla pienintäkään ajanaiheuttamaa rikkoumaa. Lisäksi joku säännöllinen lasku, jossa näkyy osoite ja nimi. Ainakin yksi saitti vaatii, jos voitot nousee vähänkin isoimmiksi, vielä lisäksi virkamiehen kirjallisen todidtuksen, että minä olen minä. Rahaa ei voi siirtää eikä kotiuttaa kuin omissa nimissä olevalle tilille ja ja rahat voi kotiuttaa ainoastaan samalle tilille, mistä niitä on alunperin siirretty pelitilille. Tässä muutama esimerkki ulkomaisista valvonnasta ja rajoituksista. Suurin osa veikkauksen ja RAY:n toimista on puhtaasti kopioitu ulkomaisilta saiteilta ja usein vielä lievemmissä muodoissa, kuten tuo 5000 euron katto, joka vuositasolla on niin korkea, että eiköhän suurin osa tavallisista ihmisitä olisi jo melkoisissa vaikeuksissa, jos tuommoisilla summilla kuukausittain pelaisi?

Vastaukset


Vieras

#140 Re: Re: Re: Re:

2011-07-11 23:50:13

#138: - Re: Re: Re:  

 Taitaa menna nyt vahan puurot ja vellit sekaisin. Rajoitukset tulleet ulkopuolisten vaatimuksesta. Noin nainhan sen pitaa ollakin suurelta osin kun puhutaan kansallisesta rahapelijarjestelmasta - jos siis ulkopuolisella tarkoitat valvovaa ministeriota. Siihen sitten paalle lisaa ominaisuuksia niin johan on erilaista monelta osin kuin ulkomaisilla saiteilla.

Mikakohan on niin muodollinen ettei ole mitaan merkitysta. Toisaalla puhut etta kopioitu ulkomailta ja usein viela lievemmissa muodoissa. Miten ihmeessa ainoana onlinekasino vaaditut pakolliset paiva- ja kk -rajoitukset ovat esimerkiksi merkityksettomia tai muualta kopioituja ja lievempia. Ei hyvaa paivaa...