suvivirsi suomen kouluissa säilytettävä

Kommentoitu viesti

joutukaa sielut

#6 Voisitteko ystävällisesti tarkistaa perustelunne hyvälle aloitteelle.

26.03.2014 12:10

Kannatan lämpimästi suvivirren veisuuta. Älkää kuitenkaan esittäkö sellaista tietoa, että maahanmuuttajat olisivat vaatineet sen poistamista. Virren poistamista kannattavat Suomessa syntyneet ns. uskonnottomat tai uskonnon vastaiset. Tässä on nyt mennyt kaksi asiaa pahasti sekaisin.

Vastaukset


Vieras

#8 Re: Voisitteko ystävällisesti tarkistaa perustelunne hyvälle aloitteelle.

2014-03-26 12:32:33

#6: joutukaa sielut - Voisitteko ystävällisesti tarkistaa perustelunne hyvälle aloitteelle.

Hyvä pointti. Mutta mamuvastaisuudella ratsastetaan aina ennen vaaleja.


Vieras

#38 Re: Voisitteko ystävällisesti tarkistaa perustelunne hyvälle aloitteelle.

2014-03-27 08:01:07

#6: joutukaa sielut - Voisitteko ystävällisesti tarkistaa perustelunne hyvälle aloitteelle. 

 Samaa mieltä! Suomessa asuu paljon muitakin kuin maahanmuuttajia, jotka eivät halua uskonnollisia tilaisuuksia kouluun! Oman lapseni koulussa, jossa puhutaan 25 eri kieltä, joulujuhlat evankeliumineen ovat olleet avoimia kaikille ja viimeisenä koulupäivänä on laulettu suvivirsi. Näihin tilaisuuksiin on osallistunut myös maahanmuuttajia, eikä asia ole ollut kenellekään- ei kantasuomalaisille eikä maahanmuuttajataustaisillekaan- mikään ongelma. Kirkolliset tilaisuudet pidetään erikseen. Itse toivon suvivirren säilyttämistä.

Luokan nk. kantasuomalaisista lapsista vain puolet kuuluu kirkkoon ja käy uskontotunneilla. Viime vuosina myös kirkosta on erottu ahkerasti- tuskin ovat olleet pelkästään maahanmuuttajia ;-) Turha syyllistää maahanmuuttajia suvivirsiasiassa!