Suvivirsi-päätös peruttava

Kommentoitu viesti

Sanna

#73 USAsta mallia niin kuin joku ehdotti???

10.04.2014 03:46

"Eihän USAssakaan koulussa ole uskonnon opetusta. Se tehdään sitten omalla ajalla ja sunnuntaisin halukkaat saa mennä oman uskonsa kirkkoon ja veisata sielunsa kyllyydestä."

Joo, mutta USAssa tehdään kaikkea muuta hölmöä, ehkä sielläkin kannattaisi opettaa uskontoa koulussa niin ihmiset olisivat ehkä hieman kriittisempiä näitä uskontojaan kohtaan…viittaan nyt kaiken maailman lahkoihin joissa ihmiset aivopestään pitämään jotain tavallista voittoa tavoittelevaa jeppeä Jumalan poikana…

ja myös, USAssa kouluissa aamu alkaa aina "pledge of allegiancella" jossa kyllä harvinaisen selvästi käsisydämellä vannotaan uskollisuutta USAn lipulle ja valtiolle "ONE NATION UNDER GOD" eli yksi kansakunta Jumalan silmien alla. Jos tuo ei ole uskonnollista propagandaa ja Suvivirsi on, niin en sitten tiedä enää mihin kääntyä. Ei meillä sentään vannota uskollisuutta Suomen valtiolle joka aamu aamunavauksessa.

Vastaukset


Vieras

#75 Re: USAsta mallia niin kuin joku ehdotti???

2014-04-10 11:52:00

#73: Sanna - USAsta mallia niin kuin joku ehdotti??? Ei meillä sentään vannota uskollisuutta Suomen valtiolle joka aamu aamunavauksessa.

Ei kyllä välttämättä haittaisi täälläkään. Ehkä sitten ei tulisi jatkossa niin paljon hommafoorumilaisia, jotka ennemmin liittyisivät venäjään.