EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Homous on lunnotonta 2000 luvullakin

#74 Re: ..

15.04.2014 12:26

#26: Elämme 2000-lukua -

Homoseskusaalisuus ei ole normaalia millään mittarilla mitattuna. Se ei ole sitä määrällisesti, se ei ole sitä elämän jatkumisen kannalta, ei lasten hoidon kannalta, se ei ole sitä anatomisesti (tarvinneeko yksityiskohtia) seksuaalisen tyydytyksen kannalta, se ei ole sitä henkisesti, sillä vain vastakkaiset sukupuolet voivat houkutella ihmisestä hänen parhaimmat ominaisuutensa esiin. Henkisessä mielessä myös kaksi erilaista saa enemmän toisistaan iloa, koska erilaisuus rikastuttaa kumpaakin. Hengellisessä mielessä myös on päivänselvää että Raamattu kieltää homouden ominaisuutena, johon ihmistä ei ole tarkoitettu.

Homous ei ole myöskään synnynnäistä eikä siis johdu geeneistä,  vaan se on ympäristästä ja olosuhteista johtuvaa. Lisäksi homoudesta on erittäin usein myös päästy eroon.

Vastaukset


Vieras

#78 Re: Re: ..

2014-04-15 12:42:16

#74: Homous on lunnotonta 2000 luvullakin - Re: ..

"Homoseskusaalisuus ei ole normaalia millään mittarilla mitattuna."

-Väärin. Kuten useasti on jo mainittu, homoseksuaalisuutta ilmenee luonnossa runsaasti.

"Se ei ole sitä määrällisesti, se ei ole sitä elämän jatkumisen kannalta, ei lasten hoidon kannalta,"

-Elämä jatkuu vaikka homoseksuaaleja syntyy useisiin eläinlajeihin. Myöskään lasatenhoitoon seksuaalisuus ei liity millään lailla.

"se ei ole sitä anatomisesti (tarvinneeko yksityiskohtia) seksuaalisen tyydytyksen kannalta"

-Mikäli olet harrastanut seksiä, tietät itsekin ettei tämä ole totta. Ei ole merkitystä oletko homo tai hetero tai mikä seksuaalisen tyydytyksen kannalta.

" se ei ole sitä henkisesti, sillä vain vastakkaiset sukupuolet voivat houkutella ihmisestä hänen parhaimmat ominaisuutensa esiin."

-Tämä taas on oma mielipiteesi. Ei käy perustelusta.

"Henkisessä mielessä myös kaksi erilaista saa enemmän toisistaan iloa, koska erilaisuus rikastuttaa kumpaakin."

-Ihmiset ovat erilaisia myös muilla tavoilla.

"Hengellisessä mielessä myös on päivänselvää että Raamattu kieltää homouden ominaisuutena, johon ihmistä ei ole tarkoitettu." -Uskonto ei myöskään käy perusteluna. Ainoastaan todeksi osoitettavat asiat käyvät.

"Homous ei ole myöskään synnynnäistä eikä siis johdu geeneistä,  vaan se on ympäristästä ja olosuhteista johtuvaa. Lisäksi homoudesta on erittäin usein myös päästy eroon."

-Näistä jokainen väite on väärin.


Vieras

#85 Re: Re: ..

2014-04-15 12:55:44

#74: Homous on lunnotonta 2000 luvullakin - Re: ..

Sehän tässä vielä ihmetyttää, kun homot yrittävät normalisoida taipumuksensa ja lisäksi haluavat itselleen perheen, vaikka lapsen saaminen oman puolison kanssa ei luonnonvastaisena onnistukaan.  Postimerkin homomiehet ovat niin vastenmielistä katseltavaa, että heille en soisi yhtäkään lasta kasvatettavaksi.