EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Me allekirjoittaneet vaadimme, ettei Itella julkaise aikomustensa mukaisesti syksyllä homoeroottista postimerkkiä. Itellan suunnitelmissa on julkaista kuvataitelijina sekä homoikonina tunnetuksi tulleen Touko Laaksosen (1920-1991) kunniaksi oma postimerkki. Merkin kuvassa esiintyvien miesten seksuaalinen suuntauminen ei jätä tulkinnan varaa.

 

Emme halua, että Suomea edustetaan kotimaan ja ulkomaan lähetyksissä homoeroottisilla aiheilla. Perinteisesti postimerkeissä on esitelty teemoja, jotka ovat maallemme esteettisesti kauniita tai kulttuurillisesti arvokkaita. Voimakkaan homoeroottisen teeman kuvaaminen postimerkissä ei kuulu kumpaankaan näistä ryhmään.

 

Jatkossa haluamme Itellan miettivän tarkemmin miten aikoo valita sellaisia teemoja, joista kaikki suomalaiset voivat olla ylpeitä. Samalla haluamme kiittää monista hienoista merkeistä, joita olemme jo voineet ylpeinä liimailla lähetyksiimme!

 

Liitteenä vielä linkki Itellan tiedotteeseen aiheesta:

http://www.itella.fi/tiedotteet/2014/20140413_postimerkit.html

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Sampo Nurmi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?