Parveketupakointi kiellettävä lailla

Kommentoitu viesti

sota

#22 Re: hah

10.06.2014 14:31

#1: - hah

Kehoitan lämpimästi kaikkia tupakoimattomia käymään sotaan parveketupakoijia vastaan. Lain mukaan tupakoija on vastuussa tupakansavun kulkeutumisesta naapuriin joten jos laki ei ole tupakoimattomien puolella on se otettava omiin käsiin. Savustakaa parveketupakoija pois keinoja kaihtamatta.

Vastaukset


Vieras

#26 Re: Re: hah

2014-10-09 12:55:53

#22: sota - Re: hah 

Jälleen kerran täytyy sanoa että uskomattoman itsekkäitä ihmisiä Suomi täynnä. "Minä saan levittää savua naapurinkin huoneistoon - siinähän kärvistelee hajun seassa" ...Miten edes voitte ajatella näin? Itselläni alakerran terassilta tulee savut lasitetun parvekkeen ja ikkunan yläpuolella olevan tuuletusaukon kautta sisälle joka kerta kun naapuri siellä imuttaa tupakkaansa. Ja se tarkoittaa noin 10 kertaa per vuorokausi. Tahalliselta teolta tuntuu sillä asiasta on naapurin kanssa keskusteltu ja olen kertonut että terveysvirastolta tulossa savuhaittamittaaja lähiaikoina. Ihmetellä vain täytyy millainen ajatusmaailma näillä tupakalla terrorisoivilla oikein on.

Tiedoksi myös tupakkaterroreille. Terveysviranomaiset pyytää pitämään naapurin tupakkapäiväkirjaa. Eli jos haluatte tietää miten usein tupakoitte, kysykää naapurilta. HAH!