Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti

Maahantuoja

#111 Re: Eläinten puolesta 98

19.08.2011 08:09

TULLIKIN töppäsi, kun päästi Daltonin rajan yli, samoin ruotsalainen eläinlääkäri.Dalton on syytön ja Daltonia ei saa tappaa!
 

Voi pyhä jysäys... jos joku ajaa vaikka hevos- tai pakettiautolla Ruotsista Suomeen "Ei tullattavaa" -linjaa eikä ole ilmoittanut tuovansa maahan alpakkaa lastina, ei tullilla ole mitään realistista mahdollisuutta tällaista salakuljetusta estää. JOS sen sijaan rva Lehto olisi toiminut asiallisesti ja ilmoittanut tuontiohjeiden mukaan 24 h ennen rajan ylitystä tuovansa alpakan, olisi todellakin viranomaiset olleet paikalla lastia tutkimassa.

Minä sanon, että Dalton 12 kk eristykseen, jona aikana tehdään ihon alle pistettävä tubitesti + verestä IBR- ja bruselloositestit, JA Eija Lehdolle ihan pirunmoiset sakot piittaamattomasta ja lainvastaisesta toiminnasta. Näin rangaistus moisesta typeryydestä kohdistuu oikeaan osoitteeseen!

Vastaukset


Vieras

#117 Tuossa on järkeä.

2011-08-19 13:00:40

#111: Maahantuoja - Re: Eläinten puolesta 98 

Sakot maahantuojalle, että muistaa ensi kerralla paremmin. Vanhat säädökset päivitettävä nykyisen tautitilanteen mukaan! Viaton söpöliini EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA saa kärsiä tästä.