Kiteen uuden terveyskeskuksen vastaanotto ajat!

Kommentoitu viesti

Mie vaan

#9 Käsittämätön touhu jatkuu vaan

05.07.2014 16:46

Lidl ei tullut Kiteelle, vaikka asia oli jo valmisteltu hyvinkin pitkälle kiinteistön paikkaa ja jopa myymäläpäällikön valintaa myöten. Mikä/kuka lienee sen takana, ettei Lidliä saatu (monikin sen tietää muttei asiasta puhuta ääneen)? Vai onko Lidl-ketjulle maksettu siitä, että se pysyy Kiteeltä pois jatkossakin?
Jo perusruoka on kallista ostaa täällä, niin olisi todella tarpeen että joku tulisi lisäämään kilpailua hinnoissa...
Kenellä olisi pontta ottaa selvää Lidlin saamisesta Kiteelle ja perustaa esim. adressi asian puolesta ja toimittaa se sitten Lidlin? Laittaisin takuulla nimeni siihen, niin kuin varmasti moni muukin. Lidl vetäisi Kiteelle ostoksille varmasti osan niistä venäläisistä, jotka nykyisin suuntaavat suoraan ohi Joensuuhun. Asiakkaita tulisi kukaties naapurikunnista ja myös Kiteen ohi matkaavista kulkijoista.

Eihän tänne kukaan tule edes työn perässä kun palveluita ei ole ja ne jotka tänne joskus ovat eksyneet, muuttaavat pois jos muualta saa töitä.

Pienemmät koulut lopetetaan ja oppilaat ängetään ns. keskustaan yhteen isoon kouluun, eikä edes muisteta että siellä on jo ennestään ahdasta.

Uimahalli ja kuntosali on kiinni kesän ajan, eikä työttömillä, eläkeläisillä ja pienipalkkaisilla ole mahdollisuutta jatkaa kuntoilua (avainkortti maksaa 100 €/3 kk + 30 € pantti avaimesta - normaali työttömän kertamaksu salille on 3.30 € - tuo 130 € on monelle iso raha kertaheitolla pienistä tuloista ja niin itelläkin oli pakko jättää sali kesätauolle)... No ehkäpä niitä potilaita riittää paremmin sinne terveyskeskukseen sitten syksyllä, kun kesällä ei ole kuntoilun jatkaminen onnistunut...

Syrjäkylillä ei enää pärjää jos ei ole omaa autoa, kun eihän täällä kulje edes niitä koululaisbusseja millä asioille pääsisi.

Kiteen kaupungin alasajo jatkuu vaan, ei siitä mihinkään pääse.

Vastaukset

Aatun valinta on paras

#14 Re: Käsittämätön touhu jatkuu vaan

2014-07-07 00:26:11

#9: Mie vaan - Käsittämätön touhu jatkuu vaan

Totta tuo Lidli touhu, itsekin jo tiesin kenet on valittu myymäläpäälliköksi...

 

Ja lisää vettä myllyyn, Lidl järjestää muualla suomessa ilmaisia bussikuljetuksia sellaisilta paikkakunnilta joissa ei Lidliä ole lähimpään kaupunkiin josta myymälä löytyy, maksimissaa kuulemma 30min/suunta saa matkaa tulla, eli vähän pyöristämällä miksei Kiteeltä ole kuljetusta Joensuun myymälään?!

taloustaitoa

#35 Re: Käsittämätön touhu jatkuu vaan

2014-07-18 09:49:51

#9: Mie vaan - Käsittämätön touhu jatkuu vaan

ei kai uusia liikkeitäkään tule, kun osa liiketiloista jo tyhjillään ja mm erikoiskaupat ongelmissa, ellei PAIKALLISTA kysyntää riitä. Omantunnon kysymys lie mistä hankintansa tekee, vakinaisille ja kakkosasukeille. Ja onko yhteistyötä palveluissa esim erilaisten leirien ja tapahtumien aikaan? Jo palveleva uimahalli voi houkuttaa kauppamatkoille kauempaakin? Kaikki eurot ovat tarpeen!