Pedofiileille vankeutta

Kommentoitu viesti

Tina Roholm
Singapore

#12

01.12.2008 12:38

15 vuotta poissa Suomesta on avannut silmat nakemaan miten rikollisuus kukkii kotona: raiskaajat, pedofiilit, murhaajat, ryostajat, puukottajat ja muut rikolliset hilluvat ilman mitaan rajaa! Joka vierailulla kauhistuttaa enemman ja enemman miten on mahdollista etta maa, jossa hullut ja rikolliset riehuvat, kutsuu itseaan hyvinvointimaaksi ja edellakulkijaksi?

Ottakaa mallia Singaporesta! Tassa esimerkkeja viimeaikojen tapauksista
- Murhasta tuomittu aikuinen, hirteen.
- Tappo: 15v vankilaa (naita on eripituisia tuomioita, riippuen tapauksista)
- Lapsen raiskaus (2 omaa tytarta): 24v vankilaa (ilman henkilokohtaisia
mukavuuksia) ja 12 ruoskan iskua
- Pahoinpitely: 6v vankilaa ja ruoskaa

Joka tuomioon tulee viela roimat rahalliset maksut uhrille.

Eivat rikolliset viitsi riehua niin helpolla, kun siita saattaa joutua jopa vastuuseen, ja niin voi muut mattimeikalaiset olla suht' turvallisin mielin.

Mielisairaus on sairaus joka vaatii hoitoa ja johon pitaa ottaa laakitysta lopun ikaa. Ottaakseen laakitysta, pitaa itse tajuta olevansa sairas. Jos ei omasta mielestaan ole sairas raiskatessaan lapsia ja hakeudu hoitoon, mika voi olla oikeampi paikka kuin vankila?
Ei viitsittaisi aina hakea syita miksi rikolliset eivat olisi vastuussa teoistaan.


Vastaukset

Jooki

#16 Re:

2019-01-12 23:10:48

#12: Tina Roholm -  

Näin yli 10 vuoden jälkeenkin olen samaa mieltä kanssasi Tina, varsin aiheellinen adressi... Ikävänkin polttava puheenaihe meillä Suomessa myös v.2019! ..Mutta missä sinä olet....? Suomessa?Porissa?... Singaporessa? - Nyt kun tasan 6 vuotta on kulunut.. muistat kyllä mistä. (Tammikuu 2019...)