Adressi Israelin tueksi!

Kommentoitu viesti

Vastaukset


Vieras

#2270 Re: Tunneleista

2014-11-04 15:17:37

#2269: Tietoa: - Tunneleista 

 Yksi virheellinen tieto tuossa uutisessa on. Nimittäin (mielestäni) Gilad Shalit vaihdettiin n.tuhanteen eikä sataan palestiinalaistaistelijaan.
Kiitos linkistä!

Yle
Ulkomaat 4.11.2014

Israelin parlamentti Knesset on hyväksynyt lain, joka estää hallitusta vapauttamasta murhista tuomittuja vankeja ennenaikaisesti. Laki on tarkoitettu estämään terrorismista tuomittujen palestiinalaisterroristien vapauttamisen osana rauhansopimuksia tai hyväntahdon eleenä.

Asiasta kertovat Israelin tiedotusvälineet.

Uuden lain mukaan lautakunta, joka käsittelee vankien päästämistä ehdonalaiseen vapauteen ei voi ottaa käsittelyyn murhista tuomitun vangin tapausta ennen kuin hän on kärsinyt tuomiotaan ainakin 15 vuotta. Lautakunta ei myöskään voi ehdottaa vangin tuomion lyhentämistä lyhyemmäksi kuin 40 vuoteen.

Israelissa on herättänyt paljon kritiikkiä hallituksen päättämät palestiinalaisvankien vapautukset. Esimerkiksi palestiinalaisterroristien panttivangiksi ottama sotilas Gilat Shalit pääsi vapaaksi vain yli tuhannen palestiinalaisvangin vapautusta vastaan.

Laki ei ole takautuva, vaan se koskee sellaisia vankeja, jotka eivät vielä ole saaneet tuomiotaan. Laki ei myöskään rajoita Israelin presidentin armahdusoikeutta.

 

 

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…