Kehitysvammaisilla ja vanhuksilla oikeus valita asuinkuntansa!

Kommentoitu viesti

HAn

#4 Irtopisteitä jaossa?

13.11.2014 22:25

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2007/20070348

"Tarjouksista on hyväksyttävä se, joka on hankintayksikön kannalta kokonaistaloudellisesti edullisin hankinnan kohteeseen liittyvien vertailuperusteiden mukaan, tai se, joka on hinnaltaan halvin. "

=> laki vaatii jotain. Tyrnävän tarjouspyynnön tekijää sitoo laki. Ei adressit...

Se missä on töpeksitty on tämä tarjouspyynnön hyväksymiskriteerit. Adressista ei saa selvää onko palvelun toteuttaja jo valittu? 

Paikalliset olosuhteet voidaan ottaa huomioon ihan lain perusteella => " hankintayksikkö voi kokonaistaloudellista edullisuutta arvioidessaan ottaa huomioon myös asianomaisen yleisön tarpeisiin liittyviä taloudellisia ja laadullisia perusteita sekä ympäristövaatimusten täyttämiseen liittyviä perusteita, jos tällaiset perusteet ovat mitattavissa ja liittyvät hankinnan kohteeseen. Samoin edellytyksin hankintayksikkö voi ottaa huomioon myös hankinnan kohteen käyttäjänä toimivan erityisen heikossa asemassa olevan väestönosan tarpeisiin liittyviä perusteita, jos tällaiset tekijät on määritelty teknisissä eritelmissä."

=> Onko tarjouspyynnön teknisissä eritelmissä mukana nämä perusteet joita laki vaatii? Jos on, niin tarjouksen pyytäjällä on valta päättää sen mukaan. Jos ei, niin olisi kannattanut palkata paikallinen konsultti tekemään tuo tarjouspyyntö...

Vastaukset


Vieras

#12 Päätös löytyy netistä

2014-11-14 10:33:39

#4: HAn - Irtopisteitä jaossa? 

 Palvelun toteuttajat ja päätös löytyy Tyrnävän kunnan nettisivuilta. http://www.tyrnava.fi/ajankohtaista/uutinen.php?id=2295

Kunta ei näe ymmärtääkseni tarpeellisena ilmoittaa päätöksestä asianosaisille henkilökohtaisesti tässä vaiheessa. Uusi sopimuskausi alkaa 1.1.2015, joten onhan tässä vielä "reilusti" aikaa varautua muuttoon. Jokainen kehitysvammainen ja ikäihminen voi periaatteessa googlettaa vastauksen netistä. Ilmoitusvelvollisuus kuitataan vissiin näin Tyrnävällä!