Maaseudun väestön kannanotto suden hoitosuunnitelmaan.

Kommentoitu viesti

Susi Keski-Suomesta

#6 Susille elämä

28.11.2014 09:03

Jaksan aina ihmetellä miksi susi saa aikaan kaiken maaliman hysteriaa ja pelkoa, vaikka niitä on vähemmän kuin esim kontioita. 

Kyllä jos ihminen pelkää eläintä niin paljon ettei normaali elämä onnistu, jotakin on vialla. Mutta se vika ei ole siinä pelätyssä eläimessä..

Se, ettei ihmiset liiku paljoa enää mehtäs johtuu puhtaasti urbanisoitumisesta ja luonnosta vieraantumisesta. Metsä ja sen asukkaat eivät ole ikinä olleet yhtä vaarallisia kuin ihmiset aseineen. 

Lopetetaan tuo joukkohysteria ja annetaan susien elää.

Vastaukset

ville

#14 Re: Susille elämä

2014-11-28 10:20:57

#6: Susi Keski-Suomesta - Susille elämä 

 Puhuit juuri itsesi pussiin. Ensin puhut luonnosta vieraantumisesta ja sen jälkeen paljastat oman tietämättömyytesi ja aiheesta keskusteluun osallistumisesi turhuuden väittämällä että karhuja non enemmän. Ihan ensimmäiseksi suosittelisin ottamaan biologian kirjan käteen ja selvittämään suden ja karhun lisääntymismäärän vuodessa ja vertaamaan niitä keskenään. Älä edes ajattele mitään RKTL:n ilmoittamia huuhaamääriä. Lisäksi voit myös unohtaa nämä salakaatopuheet - kuten huomaat laillinenkaan kaato ei onnistu tuosta vain eikä kellään ole aikaa ja varaa yötä päivää niiden perässä mettissä rampata. Aivan scifiä koko sudensuojelu.

Myy

#48 Re: Susille elämä

2014-12-02 23:37:38

#6: Susi Keski-Suomesta - Susille elämä 

 TÄYSIN SAMAA MIELTÄ! Ja eläimet tappavat toisiaan vain selviytyäkseen, ihmiset huvikseen... kumpikohan onkaan pahempi... Tapetaan ihmiset eka sukupuuttoon, sen jälkeen voidaan miettiä susista aiheutuvaa "ongelmaa"

Ulvova

#50 Re: Susille elämä

2014-12-03 08:49:52

#6: Susi Keski-Suomesta - Susille elämä 

 Jollei susille haluta taata elämisen mahdollisuuksia edes suojelualueilla, niin missä sitten?