Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti

EnTahdo

#130 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

07.12.2014 21:53

#129: Ariel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 Ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin niin sananvapautta rajoitetaan vankilalta, jos sanoo että Raamatussa lukee että homo avioliitot on väärin. 

 

 

Kaikissa maissa missä laki on mennyt läpi on tullut paljon ongelmia, esim. Ranskassa ollut yli 1 400 000;tta mielenosoittajaa lain kumoamiseksi. Englannin päämisteri on katunut lakia jne

Vastaukset


Vieras

#131 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-07 22:28:03

#130: EnTahdo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 "Ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin niin sananvapautta rajoitetaan vankilalta, jos sanoo että Raamatussa lukee että homo avioliitot on väärin. "

Onko Ruotsin sananvapauslakia muutettu niin, että oikein vankilaan joutuu? Sinulla varmaan esittää lähde tästä uutisesta eli odotan että laitat nettilinkin.

"Kaikissa maissa missä laki on mennyt läpi on tullut paljon ongelmia, esim. Ranskassa ollut yli 1 400 000;tta mielenosoittajaa lain kumoamiseksi. Englannin päämisteri on katunut lakia jne"

Ja kaikissa noissa maissa lait laaditaan demokraattisesti parlamentissa ja siellä ne muutetaankin jos tarpeelliseksi nähdään. Demokraattisissa maissa laki säädetään tai sitä muutetaan enemmistön päätöksellä.

Ja odotan myös lähdettä väitteestä, että Englannin pääministeri "katuu lakia", merkillistä kun David Cameron nimenomaan on tukenut sitä.

Mitä raflaavampia väitteitä esittää nettikeskustelussa, sitä oleellisempaa että mukana on aina lähde. Perusasiat kuntoon, jos tarkoitus olla uskottava.