Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Ariel

#126 Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

07.12.2014 17:41

#117: Kauheat seuraukset - Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 "Siis onhan ne asiat kaikista karmeimmat siellä jo  tulleet esiin."

Siis mitä on tullut esiin tähän lakiin liittyen?

 

Ja noin yleisesti:

Suomessa maalliset lait säädetään demokrattisesti eduskunnassa. Jos lakipykälät olisivat suoraan Raamatusta, niin meillähän olisi samanlaiset lait kuin Talibaneilla: Naiset eivät saisi käyttää housuja ja  naapurinkin saisi surmata jos tämä tekisi töitä sunnuntaina.

Raamatusta löytyy vastaus aina, juuri niille omille tarkoitusperille. Suomessa Raamattuun vedoten on eduskunnassa jarrutettu varsinkin naisten oikeuksiin liittyviä lakeja: naisten äänioikeutta, avioerolakia, sukunimilakia jne.

Löydettiinpä aikoinaan orjuudellekin oikeutus Raamatusta USA:n etelävaltioissa.


Vieras

#127

07.12.2014 17:43

 

 

 

Outi Cappel      Radio  Patmoksessa  (101,6 Mhz)

 
  Kymmenestä Neitsyestä:

  tänään voi vielä siirtää astiasta toiseen!


   ..   se tapahtuu silmänräpäyksessä.
Liioin ei ehdi kukaan toiselta pyytää,  koska se toinen on jo ..     menossa.



Se,  mikä ratkaisee näissä järkyttävissä ihmiskohtaloissa:
          on  t u n t e m i n e n !

 

 

 

 

 

sama

#128 Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

07.12.2014 17:52

#126: Ariel - Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 Voin vastata kun on aikaa, mutta parasta että itse katsot videon.

Ariel

#129 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

07.12.2014 18:51

#128: sama - Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

Youtube on täynnä amerikkalaisten äärikonservatiivien videoita, siitä kuinka uusi avioliitto laki loukkaa muiden uskonnonvapautta yms. Tämä aihe on USA:ssa ennen kaikkea politiikan teon välineenä, yhdessä aselakien, laittomien siirtolaisten yms aiheiden kanssa.

USA:ssa aviolainsäädäntö on muuttunut jo 35 osavaltiossa ja etenemässä edelleen, sielläkin lait muuttuvat demokraattisella prosessilla osavaltioittain. Jos laki olisi osoittaunut epäonnistuneeksi ensimmäisessä Massachusettin osavaltiossa, niin tuskinpa sitä muuallakaan puollettaisiin.

Googlaamalla löytyy tukuttain amerikkalaisen valtamedian arvioita avioliittolaista, kannattaa tutustua niinhinkin jos USA:n tilanne kiinnostaa. Massachusetts on ollut pinnalla koska oli ensimmäinen osavaltio jossa laki muuttui kymmenisen vuotta sitten.

Miksei vastustajat hae esimerkkejä niistä maista jotka ovat Suomea lähimpänä eli Pohjoismaista? Olisko vastaus se, ettei laki ole aiheuttanut siellä sen kummempaa mylläkkää...

EnTahdo

#130 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

07.12.2014 21:53

#129: Ariel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 Ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin niin sananvapautta rajoitetaan vankilalta, jos sanoo että Raamatussa lukee että homo avioliitot on väärin. 

 

 

Kaikissa maissa missä laki on mennyt läpi on tullut paljon ongelmia, esim. Ranskassa ollut yli 1 400 000;tta mielenosoittajaa lain kumoamiseksi. Englannin päämisteri on katunut lakia jne


Vieras

#131 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

07.12.2014 22:28

#130: EnTahdo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 "Ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin niin sananvapautta rajoitetaan vankilalta, jos sanoo että Raamatussa lukee että homo avioliitot on väärin. "

Onko Ruotsin sananvapauslakia muutettu niin, että oikein vankilaan joutuu? Sinulla varmaan esittää lähde tästä uutisesta eli odotan että laitat nettilinkin.

"Kaikissa maissa missä laki on mennyt läpi on tullut paljon ongelmia, esim. Ranskassa ollut yli 1 400 000;tta mielenosoittajaa lain kumoamiseksi. Englannin päämisteri on katunut lakia jne"

Ja kaikissa noissa maissa lait laaditaan demokraattisesti parlamentissa ja siellä ne muutetaankin jos tarpeelliseksi nähdään. Demokraattisissa maissa laki säädetään tai sitä muutetaan enemmistön päätöksellä.

Ja odotan myös lähdettä väitteestä, että Englannin pääministeri "katuu lakia", merkillistä kun David Cameron nimenomaan on tukenut sitä.

Mitä raflaavampia väitteitä esittää nettikeskustelussa, sitä oleellisempaa että mukana on aina lähde. Perusasiat kuntoon, jos tarkoitus olla uskottava.


Vieras

#132 Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 01:02

#126: Ariel - Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 

 

Sieltä tulee taas nettiviisautta vailla mittään tolkkua,  tuttuja juttuja,  hyvin vähän
asiaa. 

 

 


Vieras

#133 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 01:35

#132: - Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

Onhan nuo jutut vankilatuomioista ja pääministerin sanomisista melkoisia uutisia, kai sinulla on antaa muillekin linkki mistä ne on luettu, vai?


Vieras

#134 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 02:25

#131: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 

Olkoon Ruotsin tapaus minkälainen tahansa,  se ei muuta sitä tilannetta,, mikä kansainvälisesti on tänä päivänä noissa maissa,  että yliseksualisoituneen materialistisen kulttuurin egoismia turvataan perustuslailla, - sitä perhepolitiikkaa,  joka palvelee ainoastaan aikuisen etua ja nautintoa.

 Sensijaan se tarkoitusperä,  joka on ollut  yhdenvertaisuus-lakeja säädettäessä, kärsii anemiaa,  kun nuo määritteet otetaan retorisiksi välineiksi politiikkaan. JA TURVATAAN VAHVEMMAN OSAPUOLEN OIKEUTTA IHMISSUHTEESEEN,  MUTTA KIELLETÄÄN LAPSEN PERUSTAVANLAATUISIN IHMISSUHDE JA -OIKEUS

.

 Sanat maistuvatkin  jo tosi väljähtyneiltä.  Koska ne on irroitettu niiden alkuperäisestä merkityksestä.  Koko asia näyttäytyy oikeassa valossa,  kun  kysytään yksi kymysys:
 MITKÄ IHMISOIKEUDET HOMOILTA PUUTTUVAT?

 Perusoikeudethan  ovat nousseet  syvän inhimillisen kärsimyksen keskeltä.  Tässä kysymyksessä  ne on otettu etupolitiikan välineiksi ja toimivat juuri päinvastoin,  Vahvemmman asemaa pönkittävänä.

 Homojen kokemaa erilaisuutta ne eivät kuitenkaan pysty muuttamaan,  koska sen pohja on toisaalla.  Tämä on todettukin esim Hollannissa,  jossa itsemurhalukemat eivät muuttuneet lain voimaansaattamisesta miksikään. 

Lakia kadutaan juuri siksi,  että oltiin vain halukaita lahjoittamaan homoille vapautta ja kaikkea hyvää,  muttei huomattu,  että tilanne keikahtaakin toiselle puolelle.  Ilmaisunvapaus,  omantunnonvapaus ym.länsimaiset peruspilarit hautautuvat  seksuaalietiikan puolella  yhden totuuden pelottavaksi,  kaikkialle ulottuvaksi  kontrolliyhteiskunnaksi,   joka ulottaa lonkeronsa hengellisiin yhteisöihin asti,  ja perheiden intiimimmälle alueelle:  Lapsen ja vanhemman väliseen suhteeseen.  ( Kirjoitus,  jota kommentoit,  ei ollut kuitenkaan minun.)

 

 


Vieras

#135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 02:49

#129: Ariel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 

 

VOI YSTÄVÄ HYVÄ,   Pystyisitkö näkemään,  että tuon leiman  "amerikan äärikonserv.oikeisto"  tmv.-taakse.  Jos esim kritisoit täysin asiapohjalta,  pelkästään  vaikkapa islamin omiin kirjallisisiin lähteisiin pohjautuen jotakin,  joka ei ole ihan muslimin mieleen.  Olet "islam-foobikko."   Samoin toimii tämä "ääri konserv." termi,  tai " Amerikan uskonnollinen oikeisto." 


  Tämänkaltainen leimaskivestouhu on ymmärrettävää,  mutta ei kovin kehittynyttä.  
  Asiakysymykset eivät tule silloin missään kohtaa esiin. Ja tämähän oli tarkoituskin. Avarakatseinen ei kuitenkaan suostu ohjailtavaksi,  vaan tutkii  mistä on kysymys.


  Joten kannattaa olla vapaa stereotyyppisestä leimaamisesta.  Videot kertovat ihmisten kokemasta      ahdingosta,  ja viesti on syytä kuunnella ja arvioida,  onko tämä totta?

-------------------------------------------

 Ei se ole ihan niin yksinkertaista,  että jos olisi tullut negatiivisia kokemuksia,  niin sitten vaan askel taaksepäin.  Usassa homojärjestöt ovat todella vahvoja voimatekijöitä,  voimakkaasti sidoksissa poliittiseen eliittiin, tai päin vastoin,  rahoittavat kampanjoita,poliitikkoja,   heillä on valtaa.  mutta ei laupeutta.

 Sateenkaarilapset mm. ovat jääneet puristuksiin  homojärjestöjen  mustamaalatessa heitä.  kun ovat nostaneet esiin lapsen kipeitä kokemuksia homovanhemmuudesta.






Vieras

#136 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 04:29

#135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

Republikaaneilla menee hyvin sekä liittovaltio- että osavaltiotasolla, en nyt kovasti huolta kantaisi oikeiston tilanteesta USA:ssa :)

Itseäni kiinnostaa enemmän Pohjoismaat, joihin Suomi kuitenkin edelleen kuuluu, vaikka jälkijunassa tullaankin monessa asiassa. Avioliittolainkin suhteen kymmenisen vuotta perässä, mutta maali häämöttää jo.

Kunniamaininta Keskustan puheenjohtaja Sipilälle, todennäköiselle tulevalle pääministerille, joka on osaltaan sitoutunut viemään lakia eteenpäin seuraavassa hallituksessa. Sipilän viesti: pulinat pois ja seuraaviin aiheisiin.

Suomenmaa 3.12: "Sipilä: Avioliittopäätös sitoo tulevaa hallitusta."

http://www.suomenmaa.fi/edoris?tem=sm_lsearchart&search_iddoc=7216727

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.12.2014 06:12


Toivoa on
Vieras

#138 Re: Re:

08.12.2014 06:14

#23: - Re:  

 

Samaa asiaa ajavaan adressiin "Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys" on nyt kerätty yli 10 800 nimeä!   

http://www.adressit.com/avioliittolaista_suoritettava_kansanaanestys

Palautetta päättäjille

#139 Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 06:43

#107: - Re: Homolain seuraamukset kauheat 

Niin ovat, ja Setallakin on paljon suunnitelmia, jotka sortaa ihmisiäja tasa-arvosta ei ole kuuloakaan.

Nyt olisi tärkeää että kaikki homolakia vastustavat aktivoituu ja laittaa palautetta kansaedustajille, kansanedustajaehdokkaille, kirkollisvaaliehdokkaille, frimoihin jotka puolsivat lakia, kirkon päättäjille, sosiaaliseen mediaan ja lehtien keskustelupalstoille jne.

Tärkeää olisi jakaa mahdollisimman paljon tietoa, sukupuolineutraalin avioliittolain negatiivisista seurauksista lapsiin ja koko yhteiskuntaa. Ruotsissakin ja monessa myös euroopan maassa laki on tuonut ongelmia.

Aktivoitukaa ja valittakaa!

#140 Re: Re: Re:

08.12.2014 06:45

#138: Toivoa on - Re: Re:  

 Allekirjoittakaa kummatkin adressit, tähän adressin joka suoraan vaatii sukupuolineutraalin avioliitolain kumoamista olisi tärkeää saada kuitenkin enemmän ääniä, mutta kumpaamkin voi laittaa nimensä. Aina parempi itse aktivoitua kuin, että jättää vastuun nykyiselle eduskunnalle.

EnTahdo

#141 Lukekaa Setan suunnitelma!

08.12.2014 06:48

Nyt kannattaa todella aktivoitua. Lukekaa Setan suunnitelma!

Ei tuollaista Suomeen! Avioliittolaki oli Setalle vain välietappi..

 

 

EnTahdo

#142 Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksset

08.12.2014 06:52

Lisää huonoja uutisia tasa-arvoisen avioliittolain seurauksista kaikista maista ulkomailta, joissa se on mennyt läpi...

Kuuntele ja katso tämä video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=afDZPivGIo4

 

Kaikki siis muuttuu, jos laki menee läpi. Esimerkkejä olisi satoja. Omia mielipiteitä ei saa tuoda enään julki, jos olet eri mieltä kärsit..Tämä tarkoittaa huonoja uutiisia kaikille.

 

Tämä ei ole tasa-arvon laki, vaan sota perheestä, mielipiteen vapaudesta, uskonnosta ja perusarvojen romuttamisesta. Sanoo tutkija Australiasta, monen maan esimerkkejä  tutkineena.

Tärkeimmät arvot joista me välitämme ovat hyvin paljon vaarassa. 

Varottakaa muita! Jakakaa videota myös tutuille, sosiaalisessa mediassa jne...

EnTahdo

#143 Englannin päämisteri katuu sukupuolineutraalia avioliittolakia

08.12.2014 06:56

Englannin päämisteri katuu sukupuolineutraalia avioliittolakia
David Cameron's private regret over gay marriage law - Telegraph

Isänmaan puolesta

#144

08.12.2014 07:04

Ranskassa kadutaan ja taistellaan vastaan sukupuolineutraalia avioliittolakia

 

Sadattuhannet marssivat homoliittoja vastaan Ranskassa

Yli 1 400 000 ranskalaista osoitti mieltään homoliitoja vastaan

‘Hollande adopted gay marriage to satisfy lobby that financed him’

Eikö nyt kannattaisi vähän miettiä mihin laki johtaa ennen kuin tehdään hätiköityjä päätöksiä ?

 

 

 

 

hämähäggimiäs :DDD

#145 Otsikko

08.12.2014 07:52

Vidun sossu hemulit :DD poisdagaa pashga adressinne.


Vieras

#146

08.12.2014 09:54

Ei ole tarpeen koska se on täysin vastuutonta elämää. Rakkaudessa on myös kunnioitus ja vastuu, ei eletä omille himoilleen.
RAAMATTU on JUMALAN SANAA

#147 Moraaliton

08.12.2014 09:57

Rakkaus on myös vastuuta perheestä, ei eletä omille likaisille himoille.

LOPUN AJAN MERKIT

#148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 10:11

#134: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 Lasten vietteleminen syntiin, oman isän ja äidin puuttuminen, äidin rakkauden puuttuminen. Ei pidä vetää kirousta maan ylle. Hyvänä esimerkkinä Raamatussa esim. sodoman ja komoran kaupunki.


Vieras

#149

08.12.2014 10:27

Sukupuolineutraali lakiehdotus ei ole Raamatullinen

Vieras

#150 Top 10 haittaa jotka sukupuolinuetraali avioliittolaki saa aikaan

08.12.2014 13:07

Top 10 haittaa jotka sukupuolinuetrali avioliittolaki saa aikaan

1. Taxpayers, consumers, and businesses would be forced to subsidize homosexual relationships. 

2. Schools would teach that homosexual relationships are identical to heterosexual ones. 

3. Freedom of conscience and religious liberty would be threatened. 

4. Fewer people would marry

5. Fewer people would remain monogamous and sexually faithful. 

6. Fewer people would remain married for a lifetime

7. Fewer children would be raised by a married mother and father

8. More children would grow up fatherless or motherless

9. Birth rates would fall

10. Demands for legalization of polygamy would grow. = Vaatimuksut moniavioisuudelle lisääntyy

lähde: http://downloads.frc.org/EF/EF11B30.pdf

 

Tässä vain joitain  haittoja, haittoja löytyy myös paljon lisää esim. täältä.