Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 02:49

#129: Ariel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 

 

VOI YSTÄVÄ HYVÄ,   Pystyisitkö näkemään,  että tuon leiman  "amerikan äärikonserv.oikeisto"  tmv.-taakse.  Jos esim kritisoit täysin asiapohjalta,  pelkästään  vaikkapa islamin omiin kirjallisisiin lähteisiin pohjautuen jotakin,  joka ei ole ihan muslimin mieleen.  Olet "islam-foobikko."   Samoin toimii tämä "ääri konserv." termi,  tai " Amerikan uskonnollinen oikeisto." 


  Tämänkaltainen leimaskivestouhu on ymmärrettävää,  mutta ei kovin kehittynyttä.  
  Asiakysymykset eivät tule silloin missään kohtaa esiin. Ja tämähän oli tarkoituskin. Avarakatseinen ei kuitenkaan suostu ohjailtavaksi,  vaan tutkii  mistä on kysymys.


  Joten kannattaa olla vapaa stereotyyppisestä leimaamisesta.  Videot kertovat ihmisten kokemasta      ahdingosta,  ja viesti on syytä kuunnella ja arvioida,  onko tämä totta?

-------------------------------------------

 Ei se ole ihan niin yksinkertaista,  että jos olisi tullut negatiivisia kokemuksia,  niin sitten vaan askel taaksepäin.  Usassa homojärjestöt ovat todella vahvoja voimatekijöitä,  voimakkaasti sidoksissa poliittiseen eliittiin, tai päin vastoin,  rahoittavat kampanjoita,poliitikkoja,   heillä on valtaa.  mutta ei laupeutta.

 Sateenkaarilapset mm. ovat jääneet puristuksiin  homojärjestöjen  mustamaalatessa heitä.  kun ovat nostaneet esiin lapsen kipeitä kokemuksia homovanhemmuudesta.





Vastaukset


Vieras

#136 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-08 04:29:44

#135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

Republikaaneilla menee hyvin sekä liittovaltio- että osavaltiotasolla, en nyt kovasti huolta kantaisi oikeiston tilanteesta USA:ssa :)

Itseäni kiinnostaa enemmän Pohjoismaat, joihin Suomi kuitenkin edelleen kuuluu, vaikka jälkijunassa tullaankin monessa asiassa. Avioliittolainkin suhteen kymmenisen vuotta perässä, mutta maali häämöttää jo.

Kunniamaininta Keskustan puheenjohtaja Sipilälle, todennäköiselle tulevalle pääministerille, joka on osaltaan sitoutunut viemään lakia eteenpäin seuraavassa hallituksessa. Sipilän viesti: pulinat pois ja seuraaviin aiheisiin.

Suomenmaa 3.12: "Sipilä: Avioliittopäätös sitoo tulevaa hallitusta."

http://www.suomenmaa.fi/edoris?tem=sm_lsearchart&search_iddoc=7216727