Oulun joukkoliikenteen parantaminen: Oulunsalo-keskusta-Linnanmaa

Kommentoitu viesti


Vieras

#4

09.12.2014 12:44

Linnanmaalta on nykyään myös äärettömän huono kulkuyhteys julkisilla suoraan lentokentälle vs. tilanne ennen uudistusta. Tähän tarvisi myös muutosta! Yliopiston-Lentoaseman väli on se väli, jossa Oulu ns. "sykkii".

Vastaukset


Vieras

#13 Re:

2014-12-10 13:43:57

#4: -  

Samaa mieltä! Teknologiakylästä ja Linnanmaalta pitäisi olla suora bussiyhteys lentokentälle, ilman vaihtoja. Molempiin kohteisiin tulee paljon vierailijoita lentokentältä ja olisi tärkeää, että kulkeminen on helppoa. 

hcfc

#20 Re:

2014-12-12 08:05:55

#4: -  

Ehkä tuo nyt ei ole kuitenkaan se merkittävin ongelma. Tietenkin aiempaan verrattuna hankalampi, mutta eiköhän sen joku ole laskenut niin, että tuosta lentokenttä-teknologiakylä liikenteestä kuletaan suurin osa taksilla. Matka linja-autolla kuitenkin kestää toista tuntia ja näille kulkioille aika on rahaa; noin kärjistettynä. Tarvittaessa linja-autolla matka taittuu kuitenkin edelleen yhdellä vaihdolla varsin sujuvasti. :) Isompi ongelma nimenomaan nämä ruuhka-aikojen vuorot. Esim. tuiran jälkeen linnanmaan suuntaan saattaa 3 peräkkäistä (täyttä) bussia ajaa pysäkin ohi jonka seurauksena kyseisiltä pysäkeiltä yliopistolle pyrkivät ovat järjestää 10-20 min luennoilta myöhässä. Puhumattakaan jos pitäisi töihin ehtiä ritaharjuun/kuivasjärvelle(!!!).