Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19

23.12.2014 20:16

 

Eikös Raamatussa käsketä myös kunnioittamaan esivaltaa? Te kaikki sukupuolineutraalia avioliittolakia vastustavat olette rikkoneet tätä määräystä vastaan.

 

Rankaiskoon Jumala teitä ankarasti! Tiedätte kyllä minne joudutte! Pahaa joulua teille ja läheisillenne! Alkakoot helvetin tuskat vaivata teitä mitä pikimmin!

Vastaukset

Tulkoon homot . Ja homot tuli.

#98 Re:

2015-02-25 20:26:59

#19: -  

Tottakai raamatussa käsketään kunnioittamaan esivaltaa. Mitä muuta kuvittelit esivallan itsensä vallankäytönvälineekseen kehiteltyjen raamattuun päätyneiden tekstien ajavan muuta kuin esivallan silloisia takapajuisia tavoitteita?

 

Ai niin, ne jotka raamattuun vetoavat avioliittolainsäädännöstä ja avioliiton pyhyydestä, nykyinen puolisonne ei liene pane pahakseen jos nait isellesi kokonaisen haaremin? Suomalaiselle hihhulimiehelle riittäisi aluksi ehkä kaksi tai kolme lisävaimoa, mutta ei raamattu ylärajaakaan vaimojenne määrälle mainitse. Sen raamattu mainitsee, että useallakin raamatun teksteissä keskeisellä "pyhällä miehellä" oli useita vaimoja yhtä aikaa.

 

Mitenkäs nyt suu pannaan hihhulit? Vai teettekö niin kuin aina ennenkin että käännätte nopeasti itsellenne epämielyttävät raamatun jakeet ja sivut pois huomiostanne valehdellen itsellenne ettei lukemanne epämieluisat asiat koske nykypäivän kristittyä?

 

Niin kauan kuin jotkut pölkkypäät jotka uskovat raamatun olevan Jumalan itsensä kirjoittama, eikä ihmisten kirjoittama hallinnollinen ihmismassojen kontrollointiin tarkoitettu aivopesukira, niin näyttäkää uskonne teoissa noudattaen JOKA IKISTÄ SÄÄNTÖÄ raamatustanne. Soveltakaa raamatun opit täysin muuntamattomana omaan elämäänne. Sitten nähtäisiin kauanko menee aikaa ennen kuin ymmärrätte tulleenne huijatuksi ikivanhalla aivopesukirjalla.

 

Minä olen homo ja uskon myös Jumalaan. Yhteenkään uskontoon en sen sijaan usko lainkaan. Polttakaa raamatut ja kaikki muutkin uskonnonkirjat niin maailma voi palautua Jumalan luomaan tilaan sellaisena maailma Jumalan luomana oli ennen kuin ihminen pyrki hallitsemaan toista ihmistä käyttäen törkeästi apuvälineenään uskonnollista aivopesua tekopyhine kirjoituksineen.


Vieras

#99 Re:

2015-02-26 10:41:24

#19: -  

 

"Eikös Raamatussa käsketä myös kunnioittamaan esivaltaa? Te kaikki sukupuolineutraalia avioliittolakia vastustavat olette rikkoneet tätä määräystä vastaan."

Tuossa on jotenkin päädytty outoon lopputulokseen. Uskovana rukoilen myös esivallan puolesta. Esivaltaa tässä demokratiassa on kunnioitettu ja kunnioitetaan. Anarkisti lienee henkilö, jolta on kadoksissa kunnioitus. Uskovana ihmisenä tuon esille oman kantani ja niin tekevät myös muunlaiset ihmiset. 

Nythän voimme kohta toivotella hyvää kalevalan päivää ja suomalaisen kulttuurin päivää!