Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#3807 Me makaamme sohvalla toisten itsekkyyden ja saituuden takia

05.01.2015 08:45

Emme olisi työttömiä, jos kukaan ei rahtaisi halpaa viinaa Tallinnasta ja tilaisi Kiinasta netistä halpoja häävaatteita sun muuta tavaraa. Me voisimme päästä  jopa kaupanmyyjiksi, kassalle, ravintolaan tarjoilijoiksi.

Viron viinan takia täällä on työttömiä 20.000. Me kaikki työllistyisimme, jos kukaan ei kävisi Virossa eikä tilaisi netistä halvalla. Maksakaa kiltisti meidän työttömyyskorvaukset, ketkä ette suomalaista tuotetta ja suomalaisia palveluja suosi.

Vastaukset

libertaari

#3813 Re: Me makaamme sohvalla toisten itsekkyyden ja saituuden takia

2015-01-17 19:35:59

#3807: - Me makaamme sohvalla toisten itsekkyyden ja saituuden takia 

Kotimaisten tuotteiden suosiminen on lyhytnäköistä. Silloin kannatetaan ideologisista syistä kilpailukyvytöntä toimintaa. Luu tulee vetävän käteen ennemmin tai myöhemmin. On parempi ravistaa rakenteita koko ajan ja sopeutua toimintaympäristön muutoksiin jatkuvasti, kuin ajaa täysillä päin seinää. Näin se vaan menee. Syytä ammattiliittoja toimintaympäristöstä vieraantumisesta ja hintakilpailukyvyn rapauttamisesta, syytä poliitikko ympäröivän todellisuuden ymmärtämättömyydestä, syytä yrityksiä liian hitaasta toimintaympäristön muuttumisen analyysistä. Mutta älä syyllistä kuluttajia, jotka tekevät rationaalisia valintoja.