Vaadimme kansanäänestystä ydinvoimasta ja uraanikaivoshankkeista

Kommentoitu viesti


Vieras

#23

13.09.2011 10:46

Aivan järjetön adressi. Ydinvoima on ainoa luotettava energiamuoto, jota voidaan rakentaa riittävässä mittakaavassa riittävän edullisesti. Se on hiilidioksidipäästöjen osalta samaa luokkaa kuin tuulivoima. Sen muut ympäristövaikutukset ovat vähäisempiä kuin todellisen vaihtoehdon eli hiilen.
Uraanikaivosten vastustamiseen ei ole mitään perusteita. Uraanin kaivaminen on täsmälleen yhtä turvallista tai haitallista kuin mikä tahansa kaivostoiminta.

Vastaukset


Vieras

#205 Re:

2011-10-06 07:08:10

#23: -

Kirjoittaja ei tiedä mistä puhuu. Avolouhos on pahin saastuttaja, sen on voinut todeta Kostamuksessa.

Ydinenergia on tällähetkellä minun vaihtoehto energia.

#825 En allekirjoita.

2012-04-25 16:48:04

#23: -

Niinpä

Yritäpppä tätä nyt sitten takoa vihervassareiden päähän, sama kun menisit mettään kannolle puhumaan.

Suomi elää teollisuudella ja teollisuus ei pyöri tuulivoimalla, on turha jauhaa mistään saksan ydinvoiman luopumisesta kun ihmiset unohtaa että täälä on "pitkä" kylmä talvi, jossa on vähintään yksi 2 viikon mitainen jakso jolloin pakkaset ovat huipussaan ja ei juuri tuulen virettä ole --> myllyt ei pyöri. Kaamosaika ---> Kennotkaan ei oikein tehokkaasti aurinkoa kerää. Suomi on jatkuvassa 1000 2000MW alijäämässä ja tätä ei tuulivoimalla korvata. No oishan toi vesivoima mutta kun vihreät sai kiellettyä jonku hyvän hankkeen kun joessa oli jotan kuoriaisia mitä lie. Sitten nämä samat pässit huutaa täälä vesienergian puolesta.