Pelastetaan Ylikemi ja Kemijärvi Vuotokselta

Kommentoitu viesti

Vastustan Vuotosvastustajia

#4 Rakennetaan vaan.

25.01.2015 14:30

rakentamisen vastustaminen on hölmöläisten hommaa. Vuotos olisi pitänyt rakentaa jo vuosia sitte. Nyt olisi korkein aika. 

Vastaukset

lohimies

#5 Re: Rakennetaan vaan.

2015-01-25 16:06:22

#4: Vastustan Vuotosvastustajia - Rakennetaan vaan. 

 Ketä olivat ne hölmöläiset, jotka rakensivat Kemijoen ja tappoivat kuningaskalan sukupuuttoon Euroopan mahtavimmasta lohijoesta. Ilmeisesti sinunlaisiasi oli silloin liikaa, muutenhan se ei olisi ollut mahdollista.


Vieras

#8 Re: Rakennetaan vaan.

2015-01-27 08:03:14

#4: Vastustan Vuotosvastustajia - Rakennetaan vaan. 

Kävikö sinuakin valistamassa erittäin viisas etelän mies, joka osasi kerrata Vuotoksen hyödyt ja haitat? Hänen mielestään Vuotoksen vastustaminen on rikos yhteiskuntaa kohtaan.

Tällaisen tarinan kertoi vanha kauppias Pelkosenniemen kaavatilaisuudessa. Hän vielä sanoi, ettei hän itse ota kantaa asiaan...

Se oli ainoa puheenvuoro altaan puolesta ko. tilaisuudessa, jossa valtuustosali oli täynnä asiasta kiinnostuneita. Puheenvuoroja oli paljon ja nimen omaan lakien noudattamisen puolesta - eli ei allasta!

Matkailuyrittäjä Pekka Orava Pyhäjärvestä oli läsnä myös, eikä puhunut altaasta mitään. Kirjoitti kuitenkin parin päivän kuluttua Lapin Kansassa yleisen hengen tilaisuudessa olleen, että altaan vastustaminen on rikos yhteiskuntaa vastaan.

Altaiden rakentajien puolella valehteleminen näyttää olevan hyvin hyvin vaivatonta.

 

 

Kalastaja

#9 Re: Rakennetaan vaan.

2015-01-27 15:56:47

#4: Vastustan Vuotosvastustajia - Rakennetaan vaan. 

 Olisi teille rakentajille tarpeellista lukea Pentti H. ja Anja Tikkasen kirja " Runneltu Sompio" ja erityisesti luku Sompion hukuttaminen. Avautuisi ehkä , kuka on tehnyt rikoksen ihmiskuntaa vastaan?