Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto

Kommentoitu viesti

Vieras

#75

10.02.2015 21:49

Tämän adressin aloittaja voisi herätä tähän päivään. Ketä järkevää korkeasti koulutettua oikein enää kiinnostaa koko uskonto? Sehän on ihmisten vedätystä, rahastusta, valtion verotuloista nauttimista. Repelin juuri leffassakin jossa musta pastori paasas kuoron kera että älkää ihmeteltkö miksi pastorilla pitää olla niin kallis auto, tai miksi kirkkoa pitää korjata, laittakaan vaan rahaa pottuun. Repeilin huolella. Hyvätahtoisten ihmisten vedätystä koko kirkkotouhu. Hieno "hyväntahtoinen" julkimo jolla on hyvä vedättää, melkein paras bisnes suomessa siinä mielessä.

Vastaukset


Vieras

#76 Re:

2015-02-11 18:04:27

#75: Vieras -  

 Tämän adressin aloittaja on täysin tietoinen Suomen tilanteesta. Ei tämä tilanne ole hänelle mikään uusi ja suuri yllätys. Hereilläolijan on mahdotonta herätä.

Jumala näkee ihmisten sydämiin, ketkä palvelevat Jumalaa ja ketkä ovat eksyneet epäjumalanpalvelukseen. Raamatussa kehotetaan: Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Ei siinä ole erivapautta järkevästi korkeasti koulutetulle. Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi = ilosanoma.

Kirkkotouhusta taitaa olla yhtä monta mielipidettä kuin on ihmisiäkin, mutta kyllä se kirkkotouhukin pitää sisällään erilaisia pappeja yms. Jospa sieltä löytyis sopiva jokaiselle.