Koiran vapaana pitämisestä kovemmat rangaistukset!

Kommentoitu viesti

pikku puudeli

#32

07.06.2015 14:02

Kääpiökoirani kimppuun on yrittänyt irrallaan olevat isot koirat hyökätä, sain onneks pelastettua kun näin jo kaukaa niiden juoksevan kohti. Aina ei käy niin hyvin. Pienellä koiralla on huonot mahdollisuudet selvitä hyökkäyksistä. Nykyään en enää edes uskalla ulkoilla metsissä tms vaan aukeilla alueilla ja vilkuilen ympärilleni koko ajan.

Valitettavasti en usko minkään lakimuutoksen auttavan, kukaan ei nytkään valvo ja k-päät tekevät mitä huvittaa, oli laki mikä hyvänsä. Koiraveronkaan korottaminen ei auta sillä ne röyhkeimmät tyypit vain yksinkertaisesti jättävät sen maksamatta, niinhän ne tekee nytkin. Me tunnolliset koiranomistajat kyllä maksetaan verot, siivotaan kakat ja pidetään koirat kiinni. Mitä niille välinpitämättömille voi tehdä? Hyviä ehdotuksia?

Vastaukset

fleksissatan

#39 Re:

2015-06-08 06:28:15

#32: pikku puudeli -  

 jonkinlainen koira *ajokortti* En allekirjoita tätä isotkoirat vihaa.Meilläpäin pikkufifit haukkuu ja ryntäilee meidän luokse fleksissä.+olen pyörällä ajanut fleksiin .Hyvä ettei koira kuollut kun omistaja 11 metriä tien toisella puolella