Ympäristön puolesta Talvivaara Oy:n kaivostoimintaa vastaan.

Kommentoitu viesti


Vieras

#5

21.09.2011 07:35

Uraanikaivoksia ei ole missään EYmaissa paitsi
Lahjotussa Suomessa,,,jossa Lahjonta sekä vaheet näyttelee pää osaa .Uraanivoimalat on suljettava eikä niitä enää yhtään uusia saa rakentaa.
Syöpiä kuolemia, muuttavat vielä geeniperimää, pilaavat vesistöt sekä pohjavedet,hitaasti mutta varmasti. Talvivaaran aluetta laajennettiin 70 km kanttiinsa,jolla tuhotaan puhdas Kainuu ja elämä siellä.Uraanipöly leviää laajoille alueille,jo nyt hajut tulee Kuhmoon asti.
Nämä alamaailmaN ALHAISET PÄÄTTÄJÄT ON LAITETTAVA OIKEUTEEN ,,,KALTEREIDEN TAA SIELLÄ HEIDÄN PAIKKANSA
ON !jO TUTKITUISSA uRAANIVOIMALOISSA OMIA TYÖNTEKIJÖITÄ 6000KPL KUOLI SYÖPIIN. NÄISTÄ VAIETAAN IHMISET KUOLEVAT HILJAA POIS,,,UUDET OTETAAN TILALLE.
nÄIN LÄÄKÄRIT JA HAUTAUS URAKOITSIJAT SAAVAT TÖITÄ.

Vastaukset

Myyn tiikerinnahkaa

#77 Re: Haista peppua

2012-04-23 22:38:51

#5: - Joo, satoja työttömiä lisääkö? Kyllä se mahtava ja tyhmä ja aivoton "Äiti" luonto joskus korjaa ihmisen jäljet vtun ekopskaan uskovat tyhmät hipit. Miksi uraanivoimalat pitäisi sulkea? Ei yhtään syöpää ole aiheuttanut suomessa vtun älykääpiö, ja sitäpaitsi se ympäristöystävällistä, ja sopii kaupunkimaisemaan ja kaukaa katsottuna paremmin maisemaan kuin tuulivoimalat tai aurinkopaneelihuuhaa bullshitti. Nyt turpa kii ja itkee sinne pandojen luokse.