Adressi Israelin tueksi!

Kommentoitu viesti


Vieras

#2334

11.10.2015 11:42

Tiedonvälitys Suomessa ei ole ajan tasaista ja puolueetonta.Israelia mustataan perusteettomin tiedoin,tai väritetysti tai tietoa manipuloimalla.Lukuisia esimerkkejä löytyy. Muurinmurtajien kampanja on perusteeton,kansainvälisen oikeuden,YK n tunnustaman Israelin itsemääräämisoikeuden vastainen.Ne lausumat ja toimet ja asenteet,joilla Muurinmurtajat ja vasemmistonuoret sekä muut boikotointia ym.puuhaavat tahot väittävät

  olevansa Gazan, Länsirannan asukkaille hyödyksi,ovat suorastaan vahingollisia näille.Israelin tuotteiden ja valtion vastainen toiminta on lopetettava heti virheellisenä,hyökkäävänä,ei-rauhantahtoisena ja vääräperusteisena. Toiminta on antisemitismiin päämäärätietoisesti pyrkivää!

Vastaukset


Vieras

#2426 Re: Shalom

2019-10-20 13:32:31

#2334: -  

Ihan niin! YLE. STT.

Aivan järkyttävä nk."uutisten" laatu. 

Ja aina Israelista nurinperin. "Israel hyökkäsi." Israel ei hykkäile minnekään. Niinkuin ei Suomikaan. Israelilla on oikeus puolustaa kansalaisiasn ja maataan, kun sinne on ennen uutiosointiamme lennätetty ehkä kymmenittäin ohjuksia Hamasin tai Hizbollahin toimesta, sieen "herää" Suomen uutisointi...Ja hyökkäsi tilanteen = vääristää. "Israel hyökkäsi." 

No, ei hyökännyt yhtään mihinkään! Puolust itseään. Niinkuin tenisi, toivottavasti, myös Suomi, jos tänne sataisi kynnenittäin Katjusha-ohjuksia.

Shalom




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…