Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.


Vieras

#2326

03.06.2015 17:37

Tuki Israelille ja Juutalaisille.Jumala Runsaasti Siunatkoon Juutalaista kansaa kaikkialla Maailmassa.Shalom Israel!,Shalom Jerusalem!

Vieras

#2327

03.06.2015 18:43

Eläköön Israel, Lähi-Idän ainoa demokratia ja vähemmistöjen suojapaikka!
Siunaten Kirsi-Marja Aho

#2328 Re:

07.06.2015 08:54

#4: Michail Jaction -  

 Varmaan haluat kuitenkin myös itse tulla YHWH:n - Jumalan siunaamaksi .  

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat. (I Moos. 12:3) Sitten Jumala jatkoi puhumista ja seuraavaksi lupasi siunata Abramissa kaikki sukukunnat maan päällä: ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä. (I Moos. 12:3)

”Minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat”


Anonyymi

#2329

07.06.2015 17:57

Viha puheet Israelia ja juutalaisia vastaan on lisääntyneet viime aikoina ja mukana on tunnettuja poliitikkoja ja julkisuuden henkilöitä, jotka toistavat valheeksi jo todistettuja väitteitä. Salaliitot: kuten lehtien ja tiedotusvälineiden manipulointi syytökset saattavat tulla poliitikkojen suusta ilman kriittisyyttä. Israelin vihaamisesta on pyritty luomaan "normaalia" käyttäytymistä. Nyt on käsillä se hetki jolloin on noustava puolustamaan oikeutta uskoa Jumalaan, joka on yhteinen juutalaisille ja tunnustuksellisille kristityille. Viha Israelia kohtaan, juutalaisia kohtaan tai Totuutta vastaan ei voi olla normaalia.

Totuus = AinaOleva
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2330 Presidentti Kyösti Kallion kehoitus Suomen Armeijalle!

08.08.2015 21:36

Tervehdys!

Suomessa oli sen kohtalon päivinä ja hädän päivinä, Talvisodan aikaan, presidentti, joka ei ainoastaan toivottanut puheessaan Jumalan siunausta, vaan myös rukoili Suomen puolesta ja kehoitti koko kansaa rukoilemaan. Tänä päivänä olemme myös kohtalomme ajassa ja hädän päivässä, mitä tulee sotaan syntiä ja sielunvihollista vastaan.

Talvisota oli alkanut 30.11.1939.

Presidentti Kyösti  Kallion kehoitus Suomen Armeijalle (Jouluna 1939).

Kehoitan kaikkia, jotka tänä vakavana aikana palvelevat Isänmaata, lukemaan Raamattua. Esi-isämme ovat vuosisatojen kuluessa, sekä ahdingoissa ja vainoissa että rauhan päivinä ammentaneet siitä elämää, voimaa ja lohtua. Nykyhetkenä kansamme tarvitsee Jumalan Sanan uudestiluovaa voimaa. Omaksukaamme nöyrällä sydämen uskolla sen siunaukset.
"Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä" (Sananlaskut 14:34).

Rukous Suomen puolesta

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kan-samme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saa/tanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.

Kyösti Kallio

Missä synti on suureksi tullut, siinä armo on tullut ylenpalttiseksi!

http://www.adressit.com/raamattu_ei_voi_raueta_tyhjiin

Jeesus on Kaikkivaltias

#2331 KADONNUT VUOROKAUSI

12.08.2015 19:11

KADONNUT VUOROKAUSI

Kadonnut vuorokausi sisältää kaksi Raamatusta löytyvää tapausta, joissa aurinko on pysähtynyt tai suorastaan kulkenut taaksepäin.
Yhdysvalloissa, Marylandin Green Betissä tiedemiehet tarkistivat tietokoneella, mitä auringon, kuun ja planeettojen sijainti olisi avaruudessa 100 ja 1000 vuoden kuluttua. Tämän tietäminen oli välttämätöntä, jotta sateliitit eivät avaruudessa törmäisi johonkin esineeseen kiertoradallaan.
Yhtäkkiä tietokone pysähtyi ja näytti punaista merkkivaloa, joka tarkoittaa virhettä syötteessä tai tulosteessa. Huoltomiehet tarkistivat koneen, mutta se toimi heidän mukaansa aivan normaalisti. He sanoivat: "nyt olemme pahassa pulassa. Avaruuden ajanlaskusta puuttuu yksi vuorokausi!"
Yksi työryhmän jäsenistä oli kuitenkin onneksi lukenut Raamattua. Hän muisti kohdan, jossa auringon mainittiin seisahtaneen. Muut rukoilivat häntä näyttämään tuon kohdan: Joos. 10:13 "Niin aurinko seisoi alallansa, ja kuu pysyi paikallansa, kunnes kansa oli kostanut vihollisilleen. Niinhän on kirjoitettuna "Oikeamielisen kirjassa". Niin aurinko pysyi paikallansa keskitaivaalla päiväkauden, kiirehtimättä laskemaan."
Tiedemiehet tarkistivat asian palaamalla aikaan, jolloin asia oli merkitty muistiin. Mutta Joosuan ajoilta puuttuikin vain 23 tuntia ja 20 minuuttia. He olivat edelleen pulassa. Jos 40 minuutille ei löytyisi selitystä, tulisi pahoja ongelmia 100 vuoden kuluttua, kun tuo aikavirhe kertautuisi kiertoradoilla.
Työryhmän uskova jäsen onneksi muisti toisenkin Raamatun kohdan, missä aurinko siirtyi takaisin päin. Muut sanoivat, että hän oli mieletön. Mutta hän otti Raamatun esille ja todisti asian: 2.Kun.20:9-11: Jesaja sanoi: "Tämä on oleva sinulle merkkinä Herralta siitä, että Herra tekee, mitä hän on sanonut: varjo kulkee kymmenen astetta eteenpäin tahi siirtyy kymmenen astetta takaisin". / Hiskia sanoi: "Varjon on helppo pidetä kymmenen astetta. Ei, vaan siirtyköön varjo takaisin kymmenen astetta." / Silloin profeetta Jesaja huusi Herraa, ja hän antoi varjon Aahaan aurinkokellossa siirtyä takaisin kymmenen astetta, jotka se oli jo laskeutunut. Ja kymmenen astetta on täsmälleen 40 minuuttia.
Ongelma oli ratkaistu, mutta tämä oli tiedemiehille niin kiusallinen tapaus, että se on kaikin mahdollisin keinoin yritetty vaieta kuoliaaksi. Ilman näitä korjauksia, jotka täytyy yhä nykyäänkin ottaa huomioon. sateliitit törmäisivät radallaan muihin taivaankappaleisiin!

Tervehtien Kake Tuupainen

#2332 Speaker`s Cornerin (Puhujan Kulman) 10-vuotispuhetilaisuus la 12.9.2015 klo 12.00

30.08.2015 21:51

  Speaker`s Cornerin (Puhujan Kulman) 10-vuotispuhetilaisuus la 12.9.2015 klo 12.00 alkaen Jyväskylän Kirkkopuistossa (Kauppa- ja Kilpisenkadun kulmaus).  

 

Tilaisuuden avaussanojen (allekirjoittanut) jälkeen ”lämmittelypuheenvuorot” käyttävät 10 vuotta sitten (10.9.2005) ekatilaisuudessa esiintyneet Susanna Huovinen, Juhani Starczewiski ja Henna Virkkunen. Puheiden maksimipituus on kolme minuuttia.   Tämän jälkeen puhuvat eduskunnan puhemiehet: Maria Lohela, Mauri Pekkarinen ja Paula Risikko. Aiheena voi olla esimerkiksi ”ajankohtaiset poliittiset asiat”.  Puheenvuorojen pituus on maksimissaan 10 minuuttia. Paikalla ovat äänentoistolaitteet ja puheiden idea on, ettei niitä pidetä papereista lukien. Jäsentelylappu kuuluu asiaan, jos sille on tarvetta.   Puheiden maksimipituudet ovat sitovia, koska tilaisuus radioidaan – lähes kaikkialle valtakunnassa kuuluvan - Järviradion toimesta suorana lähetyksenä. Tervehtien Kake Tuupainen


Vieras

#2333

11.10.2015 06:41

Seisominen Israelin rinnalla on elintärkeää meille suomalaisille.

Vieras

#2334

11.10.2015 11:42

Tiedonvälitys Suomessa ei ole ajan tasaista ja puolueetonta.Israelia mustataan perusteettomin tiedoin,tai väritetysti tai tietoa manipuloimalla.Lukuisia esimerkkejä löytyy. Muurinmurtajien kampanja on perusteeton,kansainvälisen oikeuden,YK n tunnustaman Israelin itsemääräämisoikeuden vastainen.Ne lausumat ja toimet ja asenteet,joilla Muurinmurtajat ja vasemmistonuoret sekä muut boikotointia ym.puuhaavat tahot väittävät

  olevansa Gazan, Länsirannan asukkaille hyödyksi,ovat suorastaan vahingollisia näille.Israelin tuotteiden ja valtion vastainen toiminta on lopetettava heti virheellisenä,hyökkäävänä,ei-rauhantahtoisena ja vääräperusteisena. Toiminta on antisemitismiin päämäärätietoisesti pyrkivää!

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2335 Ulkoministeriön tuki Muurinmuurtaja-hankkeelle peruttava

12.10.2015 10:04

TIEDOTE    
Peter Östman (kd.)
9.10.2015
Vapaa julkaistavaksi
 
Ulkoministeriön tuki Muurinmuurtaja-hankkeelle peruttava
Kansanedustaja Peter Östman (kd.) jätti tänään hallitukselle kirjallisen kysymyksen ulkoasi-ainministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella rahoitetusta Israelin vastaisesta kampanjasta.
Tällä viikolla avatun Vasemmistonuorten koordinoiman Muurinmurtajat-hankkeen sivut (www.muurinmurtajat.fi) ovat räikeästi Israelin vastaiset.  Yksi kampanjan toimintamuodoista on boikottikampanja BDS liikkeen (Boycott, Divestment & Sanctiones) kanssa. BDS-liike toimii Oslon rauhanprosessin vastaisesti kannattaen neuvottelujen hylkäämistä Israelin kanssa.  EU, YK ja USA ovat painottaneet, että palestiinalaishallinnon tulee sitoutua väkivallattomuuteen ja Israelin tunnustamiseen, jo tehtyjä sopimuksia tulee kunnioittaa ja kahden valtion ratkaisun tulee olla osapuolten neuvottelema.
Antisemitismi on voimakkaasti nousussa Euroopassa. Myös Suomen juutalaisyhteisö on joutunut viimeisen vuoden aikana investoimaan merkittävästi juutalaisten kohteiden, synagogien ja koulujen turvallisuuteen lisääntyneen antisemitismin ja turvallisuusuhkien takia. Östmanin mielestä on käsittämätöntä, että Vasemmistonuorten kampanja toteutetaan ulkoasiainministeriön rahoituksella. Yksittäisen valtion vastaisen toiminnan rahoittaminen julkisista varoista ei voi olla hyväksyttävää. 
     
Liitteenä kysymys, jonka on allekirjoittanut koko kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä.
Lisätietoja:
Kansanedustaja Peter Östman
050 512 1845


KIRJALLINEN KYSYMYS
Ulkoasiainministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella
rahoitettu Israelin vastainen kampanja
Eduskunnan puhemiehelle
Tänä päivänä antisemitismi on uudelleen voimakkaasti nousussa sekä Euroopassa että Amerikassa.
Kesällä 2014 nähtiin monien eurooppalaisten suurkaupunkien kaduilla jättimielenosoituksia, joissa
huudettiin kuolemaa juutalaisille. Mm. Berliinin kaduilla huudettiin, että juutalaiset pitäisi
kaasuttaa. Myös Suomessa mielenosoittajat kantoivat hakaristilipuilla varustettuja bannereita.
Suomen juutalaisyhteisö on joutunut viimeisen vuoden aikana investoimaan merkittävästi
juutalaisten kohteiden, synagogien ja koulujen turvallisuuteen lisääntyneen antisemitismin ja
turvallisuusuhkien takia.
Tällä viikolla on avattu Vasemmistonuorten Muurinmurtajat-hankkeen sivut
(www.muurinmurtajat.fi). Muurinmurtajat kertoo olevansa suomalaisten joukko, joka väittää
tekevänsä rauhantyötä Palestiinan miehitystä ja Israelin harjoittamaa apartheid-politiikkaa vastaan.
Vasemmistonuorten koordinoiman kampanjan yhteistyötahoina ovat Demarinuoret, RKP-nuoret,
Sosialidemokraattiset opiskelijat (SONK), Vasemmisto-opiskelijat (Vasop) sekä Vihreät nuoret ja
opiskelijat (ViNO). Kampanja toteutetaan ulkoasiainministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella,
ja hanke kestää vuoden 2016 helmikuun loppuun. Yksi toimintamuodoista on boikottikampanja
BDS liikkeen kanssa. Boycott, Divestment & Sanctiones (BDS) -liike on yli 170 palestiinalaisen
kansalaisjärjestön, puolueen, ammattiyhdistysliikkeen ja eri verkoston tukema kampanja
palestiinalaisten itsemääräämisoikeuden ja ihmisoikeuksien puolesta.
BDS-liike toimii Oslon rauhanprosessin vastaisesti mm. siinä suhteessa, että liike kannattaa
neuvottelujen hylkäämistä Israelin kanssa ja sen sijaan kansainvälisen painostamisen ja täydellisen
eristämisen keinoin Israelin pakottamista sille tuhoisiin ehtoihin - ilman kompromisseja - ja ilman
että palestiinalaisosapuolen täytyisi täyttää mitään niistä ehdoista, joihin se sitoutui Oslon
sopimuksissa. Muurimurtajien sivustolla näkyy Oslon prosessin vastainen tavoite yhdestä
”demokraattisesta valtiosta", joka olisi enemmistöltään arabimuslimeja.
Oslon sopimuksen ja siinä tehtyjen sitoumusten mitätöinti on täysin kansainvälisen oikeuden
vastaista, eikä Suomen hallituksen pitäisi olla tukemassa koulutusta, jossa tällaista edistetään.
Oslossa sovittiin mm., että osapuolet eivät pyri yksipuolisiin ratkaisuihin, jotka ohittavat neuvottelut
ja sopimukset toisen osapuolen kanssa. Tämä on linjassa myös sen kanssa, mitä ”kvartetti”, eli EU,
YK, USA ja Venäjä, ovat aikaisemmissa kannanotoissaan painottaneet: palestiinalaishallinnon tulee
sitoutua väkivallattomuuteen ja Israelin tunnustamiseen, aiemmin tehtyjä sopimuksia tulee
kunnioittaa ja kahden valtion ratkaisun pitää olla osapuolten neuvottelema ja hyväksymä.
Muurinmurtajien nettisivut ovat sisällöltään todella yksipuoliset ja Israelia syytetään suoraan
apartheid-politiikasta. Israelin valtion vastustaminen ei ole mitään uutta. Kuitenkin vasta viimeisen
15 vuoden aikana Israel-vastaiset lobbausryhmät ovat muuttaneet taktiikkaansa ja rakentaneet
kampanjansa sen väitteen ympärille, että Israel olisi apartheid-valtio. Tämä valhe on erityisesti
BDS-liikkeen iskulause. Kyseessä on laskelmoitu strategia, jolla vedotaan arabien ja Israelin
välisestä konfliktista tietämättömien ihmisten tunteisiin.
Monet ihmisoikeusjärjestöt keskittävät voimansa Israelin kritisoimiseen, mutta jättävät huomiotta,
mitä ympärillä tapahtuu. Myös Muurinmurtajat syyttää Israelia vakavista ihmisoikeusrikkomuksista
ja vertaa siirtokuntarakentamista sotarikokseen. Tarkasteltaessa lähemmin ihmisoikeustilannetta
Israelissa, palestiinalaisalueilla ja ympäröivissä maissa, huomataan, että Israelia koskevat syytökset
ovat räikeästi vääristeltyjä ja harhaanjohtavia. Israel on todellisuudessa ainoa maa Lähi-idässä, jossa
ihmisoikeuksia kunnioitetaan ja jossa ne on turvattu kaikille siellä asuville.
Vääryydet, joiden kohteeksi palestiinalaiset joutuvat Länsirannalla ja Gazassa omien johtajiensa
toimesta, ovat vakavuudessaan sellaisia, että koko maailman tulisi puuttua niihin.
Palestiinalaisalueilla mielipiteen vapaus on rajoitettua, ihmisiä vainotaan ja sorretaan uskonnon
perusteella, naisten asema on heikko ja viranomaisia arvostelevat toisinajattelijat ovat vaarassa
joutua vangituiksi ja kidutetuiksi. Valitettavasti palestiinalaisjohto saa suojelua monilta
kansainvälisiltä toimijoilta, kuten YK:lta, EU:lta ja kansalaisjärjestöiltä, jotka estävät sen
vääryyksiin puuttumisen.
Juutalaiset eivät ole, niin kuin Muurinmurtajien nettisivuilla väitetään, kolonialisteja,
vierasmaalaisia siirtolaisia, kyseisillä alueilla, vaan Juutalaisasutus Juudeassa, Samariassa, Itä-
Jerusalemissa ja Jerusalemin Vanhassa kaupungissa on ikivanhaa ja katkesi ainoastaan vuosina
1948 - 67 Jordanian miehityksen aikana. Tällä hetkellä alueella asuvista juutalaisista noin
kolmasosa on paluumuuttajia. Samaan aikaan mm. Muurinmurtajat-liike katsoo oikeutetuksi vaatia,
että Uudenmaan läänin kokoinen Israel vastaanottaa 3 miljoonaa palestiinalaisarabia, joista 90 % ei
ole koskaan asunutkaan Israelissa. Tämä muuttaisi maailman ainoan juutalaisvaltion
väestöpohjaltaan arabimuslimimaaksi ja juutalaiset joutuisivat kotimaassaan vähemmistöasemaan.
Edellä mainittujen poliittisten nuorisojärjestöjen Muurinmurtaja kampanja on Israelin vastainen ja
käsittelee konfliktia yksipuolisesti. Tuen myöntämisessä noudatetaan valtionavustuslakia. Siksi on
pöyristyttävää, että kyseinen hanke saa ulkoministeriön varoja "rauhankasvatukseen", vaikka se
pikemminkin lisää vastakkainasettelua ja vihan ilmapiiriä kampanjoillaan ja teksteillään.
Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitämme
asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:
Katsooko hallitus, että yhden näkökulman kampanjat edistävät rauhanprosessia Lähi-idässä
ja katsooko hallitus, että hanke julkistetun materiaalin perusteella täyttää
ulkoasiainministeriön asettamat viestintä- ja globaalikasvatustuen käyttöä koskevia ehdot, ja
onko yksittäisen valtion vastaisen toiminnan rahoittaminen julkisista varoista hyväksyttävää,
sekä aikooko ministeriö tarkastaa hankkeen, niin kuin valtionavustuslaki 15§ velvoittaa, eli
valtionapuviranomaisen tulee huolehtia valtionavustuksen asianmukaisesta ja riittävästä
valvonnasta.
Helsingissä 9.10.2015
Peter Östman /kd


Vieras

#2336

12.10.2015 17:22

Israel on ainoa demokraattinen valtio Lähi-Idässä.
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2337 SUURI ISRAEL-JUHLA

13.10.2015 06:48

Bussikuljetukset lähtevät Jyväskylästä klo 10.30! Sopimuksen mukaan kyytiin pääsee myös matkan varrelta! Bussit kulkevat sekä Päijänteen itäkautta - > Joutsa -> Hartola - Heinola -> Lahti -> Helsinki sekä länsikautta Jämsä -> Kuhmoinen -> Lahti -> Helsinki Juhlan jälkeen takaisin. Tarkemmat tiedot p 040 757 3537 Tätä tietoa saa levittää!


Vieras

#2338

14.10.2015 19:38

Israel tulee ensin, sitten me pakanat.

Vieras

#2339

18.10.2015 09:52

Haluan tukea Israelia kaikella tapaa,koska se saa kokea jatkuvasti epäoikeudenmukaisia ja valheellisia syytöksiä kaikilta mahdollisilta tahoilta. Esim.tuo suomalaisten vasemmistonuorten ja vihreiden tekemä boikotointi vetoomus olisi lailla kiellettävä mahd. nopeasti, ja kaiken lisäksi siihen vielä valtion varoja käytetään.

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2340 Kerrotaan totuus ja pysytään totuudessa!

24.10.2015 11:50

Kerrotaan totuus ja pysytään totuudessa!


Israel on juutalaisten maa – ei ”palestiinalaisten” Israelin maa on ollut jatkuvan arabiterrorismin kohteena, joista osa iskuista tehdään ”Palestiinan” kautta, siksi Israel joutuu pitämään tiukan valvonnan ”Palestiinan” arabien, viimeksi Gazan alueen suhteen. Ongelma poistuisi, jos arabit uskoisivat koraania, joka sanoo Allahin antaneen Israelin maan juutalaisille. Monimiljonääri arabien olisi helppo uudelleen asuttaa ”palestiinalaiset” – kuten aikoinaan karjalaiset - eri arabimaihin, josta he ovat alunperinkin kotoisin. Historiasta, myös muista kuin islamilaisista lähteistä, ei löydy mistään valtiota nimeltä ”Palestiina” saati sitten Jerusalemia sellaisen pääkaupunkina. ”Palestiina”- nimistä valtiota ei ole ollut olemassa ennen Israelin valtion syntymistä 1948. Käsite ”Palestiinan valtio” tuli Israelin valtion syntymisen jälkeen -48. Käsite ”Palestiinan valtio” perustettiin ainoastaan siitä syystä, että sen avulla koetetaan tuhota Israel ja saada maailman sympatiat arabien puolelle. Sitten vuoden 70 jKr., jolloin Jerusalemin temppeli tuhottiin ja Israelin kansa joutui hajaannukseen kaikkien kansojen sekaan, ei Lähi-idässä ole ollut ”Palestiinan valtiota” eikä sitä ennen. Lähi-idässä ei ole ollut ennen Israelin valtion perustamista ”Palestiinan valtiota”, jolla olisi ollut oma raha, omat selkeät kansakunnan rajat, valtion omat johtajat tai hallitsijat tai oma valuutta. Vuoden 70 jKr. jälkeen Israelin maa oli roomalaisten, bysanttilaisten, arabien, seljukkien, ristiretkeläisten, ammelukkien, turkkilaisen ottomaanien ja brittiläisten mandaattihallinnon alaisuudessa. Juutalaiset ajettiin maanpakoon, diasporaan v.135 jKr silloisen Rooman keisarin Hadrianuksen toimesta. Tuo vaihe kesti lähes 1900 vuotta, ja päättyi todellisesti vasta 15.5.1948 jolloin nykyinen Israelin valtio perustettiin ja julistettiin itsenäiseksi ja jonka myös silloin YK hyväksyi jäsenekseen. Kysymys kuuluukin: ovatko nykyisen Israelin rajat samat kuin ne olivat aikanaan jolloin Daavidin ja Salomon kuningaskunnat olivat laajimmillaan (kts. ko. kartat)? Alkujaan juutalaisten kansalliseksi kodiksi tarkoitettu ja osoitettu Kansainliiton v.1920 päättämä Iso-Britannian mandaattialue käsitti sekä nykyisen koko Israelin, siis myös Gazan, Länsirannan, Golanin sekä Jordanian kuningaskunnan. Siitäkin huolimatta, että kyseinen alue pilkottiin usean otteeseen yhä pienemmäksi ja pienemmäksi, ensin brittien toimesta kahdesti, sitten myös YK:n suosituksesta ja sitä yritetään pienentää edelleen, se ei poista sitä tosiasiaa, että nykyinen Israel on edelleen ainoa itsenäinen valtio, joka tuolla alueella on milloinkaan ollut, samoin Jerusalem on ollut vain ja ainoastaan juutalaisvaltion pääkaupunki, ei arabien tai ”palestiinalaisten”. Arabitkaan eivät puhuneet ” Palestiinan valtiosta” mitään ennen kuin vasta Israelin valtion perustamisen jälkeen. Israelin maan historia todistaa, että se ei ole koskaan kuulunut Palestiinan valtiolle. Raamatun todistuksen mukaan Israelin maa kuuluu juutalaisille, jotka saivat sen virallisesti haltuunsa vuonna 1948. Palestiinan arabit ovat Egyptin, Libanonin, Syyrian, Jordanian ja Irakin arabien jälkeläisiä, jotka ovat asettuneet Israelin maalle. Lainaus IH  


Vieras

#2341

25.10.2015 18:45

Me kaikki tiedämme, että Mooses johdatti hebrealaiset Egyptistä luvattuun maahan ,joka on Niilinvirrasta - Eufratvirtaan, 1290 oli jo steele eli musta kivi jossa Egypti kirjoittaa voittaneensa habirut eli Hebrealaiset ja Kaanaanmaa joksi aluetta nyt on nimitetty on luvattuamaata eli Kaananmaata. Ja Koraani myös kirjoittaa, että maa on annettu Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille nyk. Israelilaisille . Meillä ei ole oikeutta kulkea Jumalan sanan yli se tulee meille kostautumaan ,kaikki väärys mitä tehdään omaisuus kansalle sen Jumala kostaa. Pidetään Suomi pois vääristelijöiden joukosta , meillä kristityilla ei ole halua , yhtyä mihinkään poikottiin Israelia vastaan. Joten peruuka se poikotti olette väärällä tiellä.
Rauhaa toivotam

#2342 Re: RAUHANrakentajia

29.10.2015 09:39

#2339: -  

 Juurikin noin. Boikotoijien silmät avautuvat, jos avautuvat, hyvin hitaasti, koska ovat vuosikymmeniä tai -satoja tottuneet pitämään näitä epäoikeudenmukaisia ja valheellisia syytöksiä totuutena. Nyt ollaan tilanteessa, jossa nämä boikotoijat hyppivät kiukusta tasajalkaa, jos kuulevat jotain muuta kuin niitä jo kaipaamiaan syytöksiä eli on tullut heillä jo tottumukseksi, tavaksi uskoa ne valheet ai niin muunnelluiksi totuuksiksi pitää sanoa. 

Politiikan alueelle siirtyäkseni haluan sanoa vielä. Jos vasemmistonuorilta tai vihreiltä tulisi kannatettava ehdotus tai vetoomus, kannattaisin sitä ilomielin puoluetaustastani huolimatta, muttei ole ehdotuksia näkynyt.

Suomenkin maassa on eduskunta, joka koostuu useista puolueista. Ei meidän kannata tätä maata ryhtyä hajottamaan puoluepolitiikan tms. vuoksi, vaan keskustelemisella RAUHANomaisin keinoin mielestäni maata rakennetaan.   


Vieras

#2343

31.10.2015 18:35

Kuinka Suomi kehtaa tehdä tätä. Mukamas sivistysvaltio. Ei ole jos jatkaa tätä linjaa.

Vieras

#2344

02.11.2015 17:55

 

 jumalaton meno on jatkunut turhan kauan

Pyhäinpäivää kannattaa viettää eikä hallloweenia

Kolmiyhteinen Jumala pystyy Suomea auttamaan! Haluammeko? Ihmisellä on vapaa tahto hyvään ja pahaan. 


Vieras

#2345 Re:

02.11.2015 19:59

#2344: -  

 Ei pysty enää muokkaamaan; laitan tähän

Missä synnintunto? Maassamme Suomessa on jumalaton meno jatkunut turhan kauan ja kansana olemme kaikki siinä mukana.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.11.2015 20:11



Anonyymi

#2347

11.11.2015 11:27

Olen oikeutettu ja velvollinen tukemaan Jumalan omaisuuskansaan.Sen kansan kautta saimme Jeeuksen,Jumalan Sanan ja sivistyksenkin.
Juhani Starczewski

#2348 Sytytä kynttilä Israelille! Teillä on myös mahdollisuus tuoda kynttilöitä, kukkia ja kirjeitä!

13.11.2015 11:29

Sytytä kynttilä Israelille!

 

Teillä on myös mahdollisuus tuoda kynttilöitä, kukkia ja kirjeitä uhrien perheille.

Juhani Starczewski

#2349 Sydämellinen osanottomme Jyväskylästä niin Israelin kuin Ranskan terroritekojen johdosta!

14.11.2015 23:28


Sydämellinen osanottomme Jyväskylästä niin Israelin kuin Ranskan terroritekojen johdosta!


Herra Teitä ja meitä lohduttakoon!


http://yle.fi/uutiset/ranskan _suurlahetystolle_virtaa_kukkia_ja_kynttiloita/8456558


Vieras

#2350

17.11.2015 19:11

Euroopan Islamisaatiota vastaan. I support Israel.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…