Adressi Israelin tueksi!

Kommentoitu viesti


Vieras

#2339

18.10.2015 09:52

Haluan tukea Israelia kaikella tapaa,koska se saa kokea jatkuvasti epäoikeudenmukaisia ja valheellisia syytöksiä kaikilta mahdollisilta tahoilta. Esim.tuo suomalaisten vasemmistonuorten ja vihreiden tekemä boikotointi vetoomus olisi lailla kiellettävä mahd. nopeasti, ja kaiken lisäksi siihen vielä valtion varoja käytetään.

Vastaukset

Rauhaa toivotam

#2342 Re: RAUHANrakentajia

2015-10-29 09:39:43

#2339: -  

 Juurikin noin. Boikotoijien silmät avautuvat, jos avautuvat, hyvin hitaasti, koska ovat vuosikymmeniä tai -satoja tottuneet pitämään näitä epäoikeudenmukaisia ja valheellisia syytöksiä totuutena. Nyt ollaan tilanteessa, jossa nämä boikotoijat hyppivät kiukusta tasajalkaa, jos kuulevat jotain muuta kuin niitä jo kaipaamiaan syytöksiä eli on tullut heillä jo tottumukseksi, tavaksi uskoa ne valheet ai niin muunnelluiksi totuuksiksi pitää sanoa. 

Politiikan alueelle siirtyäkseni haluan sanoa vielä. Jos vasemmistonuorilta tai vihreiltä tulisi kannatettava ehdotus tai vetoomus, kannattaisin sitä ilomielin puoluetaustastani huolimatta, muttei ole ehdotuksia näkynyt.

Suomenkin maassa on eduskunta, joka koostuu useista puolueista. Ei meidän kannata tätä maata ryhtyä hajottamaan puoluepolitiikan tms. vuoksi, vaan keskustelemisella RAUHANomaisin keinoin mielestäni maata rakennetaan.   




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…