Töyrynummen ala-asteen ja Suutarilan yläasteen tilat

Kommentoitu viesti


Vieras

#8

11.01.2016 11:03

Hallinnollinen ala-asteen ja yläasteen yhdistyminen oli perusteltua ja kaipa ainakin näennäisesti säästöjä tuovaa. Ala-asten ikäisten lasten siirtämistä osittain yläasteen tiloihin taas ei voida kyllä millään järkevällä syyllä perustella. Siirtoon kuluisi huomattavia rahasummia, kun yläasteen tiloja pitäisi muokata ala-asteelaisten käyttöön sopiviksi. Samalla poistettaisiin näiltä pieniltä ihmisiltä se ala-asteympäristön luoma turva ja tuki. Koulujen välinen etäisyys on myös ongelmallinen, kun ylitettävänä on bussiliikennöity autotie! Eikö ole järjetöntä tehdä ala-asteelle tyhjiä tiloja vuokrattaviksi, kun yläasteelta niitä tiloja löytyy ilman tekemistä. Vuokrataan niitä yläasteen tiloja halukkaille, ja annetaan ala-asteelaisten olla ala-asteella.

Voitaisiinko tässä vaikka hetken miettiä jotain muuta kuin jo vauhtiin sysättyä ratasta, jota ei enää uskalleta lähteä pysäyttämään. Jo tehtyjä suunnitelmia voidaan muuttaa ja ne voidaan keskeyttää!

Vastaukset


Vieras

#15 Re:

2016-01-14 14:12:46

#8: -  

 Yläasteella ei ole yhtään ylimääräistä tilaa.


Vieras

#16 Re:

2016-01-14 14:19:53

#8: -  

Yläasteen rakennuksesta osa on aiempien tilaluovutusten jäljiltä tyhjillään. Nykyisistä käytössä olevista tiloista on erittäin hankalaa ellei peräti mahdotonta luovuttaa enää neliömetriäkään.