Vetoomus paremman Suomen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

25.02.2016 05:47

Kaikki asiat on pielessä Suomessa tällä hetkellä. Rikkaat rikastuu ja köyhiltä viedään kaikki pois. Pelottaa olla suomalainen.... Kauhistuttaa kun pitäisi jäädä eläkkeelle, millä elät?? Nytkin naiset, lapsiperheet, työttömät ja eläkeläiset ovat tosi huonossa jamassa. Yöunetkin menee kun joutuu asioita pohtii. Ei ihme jos mielenterveys järkkyy.!! Meitä kansalaisia ei kuunnella. Miksi ei valtio ole tehnyt mitään sille että työpaikat on mennyt halpismaihin??? Mihin katosi suomalainen laatu ja kunnia???

Vastaukset

Susanna Vettenranta
Adressin tekijä

#2 Re:

2016-02-25 10:36:06

#1: -  

 Hei,

Kiitos kommentoinnista. Nyt ollaan hakemassa järkeä tähän Suomen politiikkaan ja vetoamassa ihmisten oikeustajuun, että asiat voisivat olla paremminkin. Suomella on täydet mahdollisuudet siihen ja kurjistamispolitiikka ei suinkaan ole ainoa vaihtoehto. Kun ihmiset lähtee vaatimaan niin asiat saadaan paremmiksi. Toivon kaikille suomalaisille ja muillekin kansoille parempaa tulevaisuutta. Ylös päin pääsee aina.

Allekirjoittanut

La

#27 Re:

2016-03-06 18:24:12

#1: -  JHL

 Moikka kaikille jotka ikäväkyllä kuuluvat vielä JHL-liittoon meidän työyhteisöstä EROAA maanantaina07.03.2016 meidän yhteisen sopimuksen mukaan ainakin aluksi noin 30 kuntatyöntekijää mikä on vasta toivonmukaan alku sysäys meillä , osaisikohan joku laittaa jonkun kunnon ADRESSIN alulle että ihmiset tajuavat etteivät saa JHL:stä muuta kuin kalenterin 1kpl/v, tiedotelehden ja kalliin jäsenmaksun . Tietojenimukaan JHL:n omalla henkilökunnalla edut ym. asiat "lohi , kaviaari ja hienojen juomien kera (usein) kokouksissa jopa alintahenkilöstöä myöden ei oikein mene nyt tämän meidän asian puolustamisen kanssa yksiin , elävät vissiin samoilla sopimuksilla kuin tämä Ns.eduskunta eli saavutettujaetuja EI POIS OTETA vaan liksaa ja lomia LISÄTÄÄN.

Terv La Fajet
petetty kuntatyöntekijä

Ps EROTKAA JHL:STÄ