Sairaanhoitajat pois palkkakuopasta!

Kommentoitu viesti

LK

#140 Re: Re: Herätkää

28.02.2016 10:17

#126: Zorbas - Re: Herätkää 

 naurattaa!  Juu varmasti nousette "palkkakuopasta" kuhan viette narinalistan eduskuntaa ja Tehyyn. Ne nauraa ulos teidät.. Kun ollaan jo muuten leikkaamassa niin te kehtaatte valittaa. Vaikka suomalainen koulutus olisikin laadukasta, voidaan teidät korvata ulkomaalaisella työllä. Heidät voidaan kouluttaa myös. Sormi vesilasiin ja nostakaa pois, katsokaa tapahtuko ihme. Ahneella on kakkainen loppu. 

 

Ja hei, älkää olko meille lääkäreille kateellisia. Me tehdään ajatustyö ja te teette sit kaiken muun. Siitä meille maksetaan. Tulkaa joskus viettää päivä lääkiksessä niin ymmärrätte. Jokainen tekee mitä osaa tai mihin kykenee. 

Kiitos ja nyt älkää mököttäkö :)

Vastaukset

yo, sh (AMK)
Vieras

#143 Re: Re: Re: Herätkää

2016-02-28 11:14:44

#140: LK - Re: Re: Herätkää 

 Sitä samaa ajatustyötä tekevät myös työnsä osaavat sairaanhoitajat. Lääkäreiden sosiaalisia taitoja ei kirjasta ja opi ja uskoisi lääkäreilläkin olevan muukin kutsumus kuin raha. Olenko väärässä? Monet kerrat soitan lääkärin perään että miten tämä ja tuo asia, ilman sitä soittoa potilas voisi kuolla. Taitaa olla lääkärillä pelko siitä että hoitajat tulee ja nousee vihdoinkin siihen arvotukseen, joka heille kuuluu.

....

#227 Re: Re: Re: Herätkää

2016-03-03 18:57:32

#140: LK - Re: Re: Herätkää 

 Tää kommentti osoittaa osuvasti, että ei kaikki lääkisläisetkään ole "ruudinkeksijöitä". Ihanko luulet, että hoitotyössä ei tarvitsisi ajatella. Hoh hoijaa.  

Tulee kyllä vaikeuksia tuolla asenteella jahka sieltä lääkiksen penkistä joskus valmistut edes. Eri asia miten sitten käytäntö sujuu...