Sairaanhoitajat pois palkkakuopasta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#145

28.02.2016 12:39

Sairaanhoitajan työ on tänä päivänä niin vastuullista, ihmishengistä vastuussa ja se, missä kiireessä kaikki pitää hoitaa. Tingitään omista ruokatauoista ja vessareissuista. Kotona makaa ihan raatona sohvalla, kun työ vei kaiken energian, perheelke ei jääny mitään! Joutuu olla töissä, kun toiset nauttii viikonlopusta, illoista ja juhlapyhistä, öistä.Tänä päivänä on monesti asiakkaan sylkykuppi, syyttä suotta. Sitten työnantaja vielä tukkii suut, ettei tästä kaikesta tehokkuudesta saa puhuu minnekkään.Ksiken huipuksi työterveyspalvelutkin supistettiin, ettei siellä saa käydä, kun työssä sattuneissa sairastumisissa tai tapaturmissa. Hoitajat ei saa edes terveystarkastuksia kun vain työhöntulotarkastuksen. hoitajat pitää toisista huolta ja meistä ei pidä kukaan huolta. Palkkaa lisää tähän köyhyyteen.

Vastaukset


Vieras

#155 Re:

2016-02-28 14:29:24

#145: -  

 Vähentääkö parempi palkka vessassa käynnin tarvetta tai ruokahalua?! Vaatikaa hyvät ihmiset paremman palkan sijaan parempia työoloja, jos teidän työ on noin kauheata. 

Ainiin, ja monella muullakin alalla ollaan viikonloppuisin, pyhinä ja öisin töissä eikä tarjota sairaudenhoitoa työterveyden piikkiin. Lisäksi monella muullakin alalla ruokatauoista ja vessakäynneistä joutuu tinkimään. Ja näissä töissä on myös korkeakoulutettuja. Moni ottaisi oikein miellään sairaanhoitajan palkan!