Suomeen saatava rankemmat tuomiot eläinrääkkäyksestä!!!

Kommentoitu viesti

valaistunut

#50 Enpä usko että auttaa

05.03.2016 07:11

Milloin ikinä laki on tehokkaasti estänyt rikosta? Vankilat täyteen eläinrääkkääjiä tää konkurssi maa vielä tarvitseekin. Olisiko parempi kysyä minkä takia ihmiset kohtelee eläimiä huonosti eikä vain rangaista siitä ku ei se mene perille kumminkaan. Kukaan ei synny eläinrääkkääjäks vaan vika löytyy yhteiskunnasta mutta se muutos vaatisi liian paljon muutoksia ihmisissä johon kukaan meistä ei pysty joten ainoa vaihtoehto eli helpomman mukaan on siis seuraus eikä syyn etsiminen. Ehkä ensi vuosituhannella ihminen on tarpeeksi kehittynyt oikeasti ratkaisemaan ongelmia poistamalla sen syyn miksi?

Vastaukset

Seppo Lehikoinen

#51 Re: Enpä usko että auttaa

2016-03-05 12:48:24

#50: valaistunut - Enpä usko että auttaa 

 "Valaistuneisuutesi" kai edellyttää, että muutkin rikolliset vapautetaan yhteiskuntaan "valaistumaan."

Tässä adressissa  vaaditaan eläinrääkkääjille nykyistä ankarampia rangaistuksia ja elinikäistä eläintenpitokieltoa. Onko sinusta nykyisen käytännön mukaiset 100 - 500 € sakot ja vuoden eläintenpitokielto törkeidenkin eläinsuojelurikosten rangaistuksina asialliset?

Suomi tarvitsisi ehdottomasti eläinoikeusasiamiehen ja riittävät resurssit eläinsuojelulliseen neuvontaan ja valvontaan. Tarvitaan uusi eläinsuojelulaki, jossa myös ns. uskonnolliset eläinrääkkäysrituaalit ankarasti kielletään 

"

"