Suomen taidekoulutuksen puolesta

Kommentoitu viesti

Toivo Tonta
Adressin tekijä

#10 Re: Herra Toivo Tonta

20.10.2011 00:01

#8: Mia Liski - Herra Toivo Tonta

Opiskelen SAMK:n kankaanpään yksikössä esitystaidetta. Tämä adressi on minun kirjoittamani, mutta edustan facebook-ryhmää 'Kun taide tulee tarpeettomaksi on loppu alkanut' (Ryhmä on kaikille avoin, siihen saa liittyä. Ryhmän kuvaus on seuraavanlainen: Opetus- ja kulttuuriministeriö palautteessaan ammattikorkeakouluille ehdottaa laajoja leikkauksia taideopetuksessa. Tämän ryhmän tarkoitus on tuoda esiin taidekoulutuksen merkitys yhteiskunnassamme, ja nostaa ministeriön ehdotuksen räikeät epäkohdat suurennuslasin alle.)

Me ketkä luovutamme adressin eteenpäin eduskuntatalolla ovat kaikki kynnelle kykenevät, toivottavasti myös sinä: olemme olleet yhteydessä moniin ammattikorkeisiin joissa järjestetään taidekoulutusta, taidelukioihin ja -kansanopistoihin sekä tiettyihin organisaatioihin. Lahteen olen ollut yhteydessä Atro Linnavirran kautta (esitteli itsensä taidekoulunne oppilaskunnan hallituksen pj:ksi.)
Lisätietoa mielenosoituksesta tulee aivan näinä päivinä facebook-ryhmään (kunhan saamme viimeiset yksityiskohdat tapahtumasta kuntoon). Teemme myös lehdistötiedotteen parin päivän sisällä.

Vastaukset

Mia Liski

#11 Re: Re: Herra Toivo Tonta

2011-10-20 09:09:47

#10: Toivo Tonta - Re: Herra Toivo Tonta 

Kiitos vastauksesta Toivo. Edustan LAMK:n Musiikki- ja draamainstituuttia erityisesti musiikkiteatterin koulutusohjelmaa. Linnavirta kuvataidekoulutusta opiskelijoiden puolesta. Välitän tietoa opiskelijoillemme ja saamme varmasti äänekkään delegaation eduskuntatalon portaille. Jatketaan yhteistä tärkeää tehtävää!!!!!