Adressi Vantaan erityisluokkakeskittymien purkamista vastaan

Kommentoitu viesti


Vieras

#44 Re: Osallistu opetuslautakunnalle lähtevään mietelmään

27.10.2011 21:16

#43: - Osallistu opetuslautakunnalle lähtevään mietelmään

Kirjoituksesi oli todella hyvä. Varsinkin kirjoittamasi esimerkki tilanteesta, jossa aikuinen siirretään toiseen työympäristöön, oli erinomainen.

Ehdotuksia:
- Voisit ehkä korostaa vielä enemmän sitä, että erityisopettajista ainakin osa tulee suurella todennäköisyydellä valumaan kehyskuntiin.
- Vaikka itselleni kielenkäyttösi oli selkeää, niin voisit yrittää muuttaa osaa sanoista kansanomaisemmiksi, jotta yksikään opetuslautakunnan jäsenistä ei jää miettimään joidenkin sanojen merkityksiä.
- Jos pystyt yhteenvetämään luentojen kokonaishintoja, niin se saattaisi olla hyvä, mutta luentohintojen mainitsemisessa voi olla heijastusvaikutuksena myös kolikon ikävämpi kääntöpuoli
- Myös uudistuksen aiheuttamat syrjäytymisen todennäköisyyden huomattava kasvaminen ja siitä koituvat kustannukset saattaisi olla hyvä mainita

Nämä tuli nyt tällä erää mieleen. Todella hyvä, että olet aktiivinen.

Vastaukset


Vieras

#45 Re: Re: Osallistu opetuslautakunnalle lähtevään mietelmään

2011-10-27 21:33:25

#44: - Re: Osallistu opetuslautakunnalle lähtevään mietelmään 

 Mielestäni Vieras 42 kirjoitti ihan täyttä asiaa. Vieras 43 toivoi kuitenkin enemmän kansanomaista ilmaisua. Itse toivoisinkin kuitenkin myös kansanomaisempaa tulkintaa seuraaville 43: n. esittämiin asioihin:

1) Mitä tarkoitat ns. luentojen hintojen julkaisemiseen liittyvillä "kolikon kääntöpuolilla" Eikö avoimuus ole ihan hyvä asia ? 

2) Mitä tarkoitat opetuslautakunnalle lähetettävällä mietelmällä (otsikko). Kuka lähettää? Minkä mietelmän? Kenen nimissä?

Nämä tuli tällä kertaa mieleen. Hyvä että olette (42 ja 43) aktiivisia...