WESTENDIN SUOMENKIELISET LAPSET WESTENDINPUISTON KOULUUN

Kommentoitu viesti

turhaa vastakkainasettelua

#14 Re: Re:

20.07.2016 19:48

#10: Sohvi Salmelin - Re:  

"Ensisijaisesti tulee varmistaa suomenkielisten lasten mahdollisuus käydä lähikouluaan." - kaikki kielikylvyssä olevat lapset ovat suomenkielisiä. 

"Kaikilla alueen vanhemmilla on mahdollisuus valita lapselleen Westendinpuiston suomenkielinen opetus, mikäli haluavat lapsensa lähikouluun" - samoin kaikilla alueen vanhemmilla on mahdollisuus valita lapselleen Westendinpuiston kielikylpyopetus, mikäli haluavat lapsensa lähikouluun. Riittää, että eskari on käyty kielikylpykielellä. 

Ylipäätään tässä luodaan mielestäni turhaa vastakkainasettelua suomenkielisen luokan ja kielikylpyluokan välille. Harmittaa pienten oppilaiden puolesta.

Vastaukset

Sohvi Salmelin

#15 Re: Re: Re:

2016-07-21 07:51:13

#14: turhaa vastakkainasettelua - Re: Re:  

Tarkoitus ei ole asettaa vastakkain ketään - sen johtopäätöksen ovat tehneet muut. Ainoa tavoitteeni on saada kaikki suomenkielistä perusopetusta haluavat lapset, jotka asuvat Westendissä, Westendinpuiston suomenkieliseen perusopetukseen. Kaikille ei ole mahdollista vaihtaa lapsia ruotsinkieliseen kielikylpyesiopetukseen esimerkiksi sen takia, että muut sisarukset ovat toisaalla päiväkodissa ja jokapäiväinen logistiikka ei toimisi.

Toivoisin, että keskustelua voitaisiin jatkaa omalla nimellä, nimimerkin suojista on helppo kommentoida kärkevästi.