Enon turmarekan kuljettaja jätettävä rauhaan!

Kommentoitu viesti

Kyllästynyt syyttömän syyttelyyn.
Vieras

#10

20.08.2010 10:39

Se on aina rekkakuskin vika jos iso auto on osallisena onnettomuudessa, koskaan ei syytetä henkilöauton kuljettajaa. Miksi?? Hitto että ärsyttää tällanen pelleily! Joltain sivuilta luin eilen kun joku oli laskenut nopeudesta sen kuinka paljon auto liikkuu sekunnissa, olisikohan ollut jonkun metrin suunnilleen, miten se voi vaikuttaa onnettomuuten jos kuski ajoi kuitenkin etuajo-oikeutellu tiellä, se saa saatana ajaa vaikka miljoonaa, mutta ei se oikeuta väistämisvelvollista kuskia ajamaan eteen. Ja jokuhan puolusti henkilöautokuskia, että luuli rekan tulevan 60km/h ja sen takia meni eteen ja POKS. Miten se nyt tähän liittyy? Sen olisi joka tapauksessa pitänyt odottaa kunnes rekka menee ohi, mutta miksi piti tunkea väliin asenteella "Kyllä mä kerkeän kun aina ennenkin!"

 

EDIT: Ja tosiaan kuskihan on 34-vuotias ja rekkaa ajanut 15v. Kyllä siinä jonkin verran mahtuu tuohon ajan sisään kilometrejä ja erilaisia tilanteita.

Vastaukset

rekkakuski
Vieras

#19 Re:

2010-08-21 01:54:08

#10: Kyllästynyt syyttömän syyttelyyn. -

Siinäkin tilanteessa rekkakuskikin on varmaankin ajanu noin 10 kertaa enemmän kuin henkilöautokuski, ja ei sivulliset tiedä miten vaikeeta on saada yli 42 tonnin auto lasteineen pysähtymään. Laitetaan kaikki poliiseista liikenneministeriöön ajamaan isoa ylipainoista rekkaa, jotenkin voisin arvata että kukaan toimistossa peukaloitaan pyörittelevä päällepäsmäri ei saisi edes sellaista rekkaa lähtemään liikkeelle.